Fredag

Idag har vi visat våra dansverk för 9:orna och för 5:orna, 6:orna och 7:orna. Det gick helt ok faktiskt. Ska bli skönt att bara slappa framför el televisor  ikväll och äta liiite godis (A). Och just det jag får ju inte glömma att vi var i kyrkan på adventsfirande,  prästen berättade att han brukade tända ljus för att det var mysigt.


Jag kanske ska berätta lite om gårdagen, först hade vi en upvisning för 8:orna. Sen åkte jag och rödtott till Rudbeck för att titta på deras öppet hus. Det var väldigt stressigt och fullt med folk där och vi gick därifrån när vi nästan blev nermanglade av en grupp killar i kilt? Sen klockan 18 så var jag på skolan för att förbereda mig inför de två dansuppvisningarna för föräldarna. Dom gick också riktigt bra :]

/♥

Onsdag

Nu är det onsdag kväll och här sitter jag .. vid datorn. Inte bra inte bra. Ganska ointressant dag. Trodde att jag var sen i morse så jag sprang i korridoren mot skåpet och kunde knappt andas. När jag kom fram till skåpen stog Tommie och Kevin där och snackade. "Är vi inte sena?" frågade jag. "Men lilla gumman det är minst 5 minuter tills vi börjar" svarade Tommie. -.- VARFÖR KALLAR ALLA MIG LILLA GUMMAN ELLER LILLA VÄN ??? Jag är inte liten så sluta -.-


Sen så var rödtott hemma hos mig ^^ förlåt jag ska inte säga så mer .. bara litegranna ^^
I morgon ska vi visa upp våra dansverk för 8:orna och senare på kvällen för föräldrarna. Hoppas att det går bra och att ingen är sjuk :o På fredag ska vi visa för 9:orna och 5:orna och 6:orna tror jag? Eller hur var det? Jag var väl i mina egna tankar som vanligt. :)

/♥

Tisdag

Idag var jag med systerIda :D Vi var hemma hos mig och drack choklad och åt rostat bröd med säriga ostskivor på (som Ida hade fixat.) Sen gjorde vi inte så mycket mer. 

Idag visade vi också upp våra dansverk för Katarina det gick sådär. 

Jag undrar en sak? Jag får ofta många klagomål på att jag är så negativ. Men vadå negativ? -.- Jag är väl inte negativ .. det är ju bara jobbigt att gå runt och vara extremt positiv hela tiden.

"Det här kommer gå bara bra" fastän man vet att det kommer gå sämst. varför inte säga sanningen (som jag gör) istället? :D Och om man säger sanningen kan det ju också bli lite roligt ibland så vem bryr sig om vad någon annan tycker sanningen är bättre .. eller i alla fall ibland. Ibland så måste man ju säga en vit lögn så att ingen blir ledsen :) Var dig själv! :]

/♥
 

Måndag

Dööööööööööööööööööööööööööööö, alltså gå och dö. Den som läser detta behöver inte känna sig träffad :)
Det första jag sa idag var "jag vill gå hem"  det andra jag sa var "jag fattar ingenting".  Jag är alltså på sughumör sen gnäller bara Svetlana på mig hela tiden, jävla balett. Sen har jag ont i huvudet .. himla skit. Och den där teknikuppsatsen kan sprängatrumhinnanJarmo ta och stoppa upp någonstans (A)
/♥

Söndag

Idag var jag på nya Krämaren och tittade in på GANT och Zara. GANT Var bäst haha ;) Sen åkte jag hem till Alex och försökte övertala honom att inte börja spela World of töntcraft .. det gick inge bra.
Nu sitter jag här och funderar på att knäcka min arm i badrumsdörren eller något .. vad som helst för att slippa gå till skolan/helvetet i morgon. Jag kan ju vara sjuk?

Vill du vara sjuk med mig i morgon? :D

/♥

Lördag

Buhuuuuuuu :'/ jag har tråkigt. Ingen vill leka med mig idag :(  Utmobbad en hel lördag. Var är alla? Kidnappade av aliens ? Men jag får väl gå ut själv och lyssna på dålig musik och sura som vanligt. Rädda mig! Snääääälla !!! Desperat xD/♥

Fredag

Äntligen fredag! "Man lever för helgen" som Grim säger ;D Idag var det skola som vanligt sen gick Louise, Moa och jag upp på stan och hyrde Linas kvällsbok till våran filmkväll ikväll :P det kommer bli kul och säkert mycket struntprat också.

Oj jag glömde berätta om hur Öppet husKarro var :D Det var helt ok men jag fick inte ut så mycket om SAM Kultur som jag hade tänkt gå, tog massa papper om alla saker .. får väl läsa dom.  Jaha men jag har iaf fått en kram av kramföreningen ? ^o) Först kom vi in på någon särig lektion om tavlor .. knäppt.


/

Torsdag

Idag hände inte så mycket i skolan .. förutom att jag hällde ut lite mjölk på Simon Redstorm? eller hur det stavas. Trevligt. Men han blev inte arg han så glad ut :P "Ojj fölååååååååt" 0o

Snart ska jag gå på Öppet hus grejen på Karro :)

See ya later ♥
 

Onsdag

Oj jag har verkligen inte skrivit blogg på jättelänge :O Vad har hänt i veckan? Nada .. skolan är tråkig som vanligt och man orkar inte gå upp på morgonen.

Idag fick vi tillbaka svenska uppsatsen .. det gick bra. Alla hade skrivit så allvarliga uppsatser (sorry men jag höll på att somna ett tag när hon läste) men jag hade skrivit om hur man dödar en fluga. Men jag är ju ganska oseriös .. oftast. Sen hade vi bild och jag målade en bild till yey! Nu har jag bara 7 bilder kvar, tror jag.

Sen efter skolan hängde jag med mina POLERS Ida och Moa. Vi snackade serious stuff och lite balprat *asg*.
Sen åkte jag hem och kollade på "Bonde söker fru" ^^ Lika ospännande som vanligt. Varför var det inget Top Model idag? :o Eller har jag tagit fel på dag, tid och kanal som vanligt? Troligen.

I morgon blir det Öppet Hus på Karro :)


Att göra lista:

Svara på Kemi frågor - fredag
Svenska dikt - Tisdag
So frågor - Fredag
Bilduppsats - ??
7 stycken bilder - ??

Övrigt:

Bli lite mer seriös
Gå och lägga mig liiiite tidigare
Skaffa ett liv? :D Nee nu var jag oseriös igen. Men kan jag få låna ditt? ^^


Pusshej leverpastej ♥

Söndag

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Blev tydligen ingen dansverksträning.
Kanske går ut och går tillsammans med min käraste ägodel - Ipoden.


Meddelande till Emma Bergman, världens roligaste person: Angående din kommentar till mig (för den här gången skickade du till rätt person) så var det det roligaste jag hört HAHA. Jag skrattade i minst 10 minuter innan jag gick in och kollade på den andra Kajsas blogg som du hade läst och kommenterat i flera veckor? :P Hon måste ha blivit riktigt förbannad på dig efter ett tag eftersom att du sa att det hon skrev inte var sant :P

Prao - sista dagen

Sista dagen med prao .. faktiskt ganska skönt man är helt slut på dagarna.

Idag så var jag och fikade på Bara Vara med Louise, vi drack juice och varm choklad sen åt vi fruktsallad med grädde/glass på .. jag får börja hålla igen på alla godsaker. Räknade ut idag hur mycket jag hade ätit på stadsträdgården på två veckor, det blev över 1300 kronor :o "Skicka räkningen till skolan" sa jag sen smet jag iväg.Skola igen på måndag .. tråkigt. Jag kommer döööööööööööööööö fatta jag kommer vara jättebortskämd med den goda lunchen jag fick .. och frukosten och fikat och den där goda blåbärskakan med grädde på .. buhuuuuuu :'(

Jag ska ringa Al-Qaida som ska få spränga skolan (med glädje) åt mig .. hur mycket kan det kosta tro?

Prao nionde dan

Idag blev det mycket disk .. sen tyckte jag att jag var värd en fika på 30 minuter + lite till så jag drack te med pepparmintsmak = starkt 0o. Jag gick runt och käkade hela dan på massa kakor, brön, pajer och lite annat grejs :D Sen spädde jag ut Andrés festis bara för skojs skull .. då smakade den vatten HA HA!! Rätt åt honom -.-


Idag har jag målat en bild till bilden yey .. bara 8 stycken kvar :S kill me innan Vladii gör det :D


HejHejHejHejHejHejHejHejHejHejHejHejHejHejHejHejHej  .. ursäkta dampryck -.- tråkigt man kan ha?

Prao - åttonde dan

Börjar bli lite segt att sitta och skriva "prao - åttonde dan" :D

Idag rullade jag köttisar, åt lite kakor och pajer, drack massa te och var allmänt irriterande. En bra dag i helhet.
Klockan 16.00 hade jag utvecklingssamtal med Niklas, det gick bra. Vi gick bara igenom det där pappret man ska hålla på och fylla i sen frågade han mig om gymnasiet. Just nu lutar det åt SAM kultur på Karro men jag måste fråga Daniel lite om vilka yrken man kan läsa vidare till på Universitetet sen. Funderar faktiskt på jurist.Blev inget skolarbete idag .. vad 17 gör jag här 0o jag måste ju måla bilder till den sabla bilden -.-

Upp och iväg med dig Kajsa !! ♥

Prao - sjunde dan

Idag kom jag faktiskt i tid till praon .. för en gångs skull. Det hände inte något speciellt under dagen .. eller jag tror det eftersom att jag inte minns så mycket.

Jag ska nog börja med dom där fördjupnings SO frågorna nu. Men är det någon som vet om man ska skriva datum eller bara årtal på den där tidslinjen man ska göra?Att göra:

So frågor
Bild uppsats
10 stycken bilder (9st kvar för mig)
Svenska bok
Svenska dikt

Inte så mycket kvar .. :|See ya ♥

Prao - sjätte dan

Idag är det måndag igen .. finns bara en bra sak med måndagar: "snart är det fredag igen yey!!"
Jag har precis blivit klar med bilduppsatsen .. har suttit hela jäkla dagen :| eller ja texten är iaf klar men sen får jag göra framsidan och sånt senare.

Dikt till svenskan? Måste den vara längre än såhär:

Du somnar in
Ditt huvud tätt mot rutan
Och vid din kind
fladdra imman som en dröm
Jag blinkar till
Tårar kan jag vara utan
Men för din skull
så gör jag vad som helst.Praon idag var helt ok. Jag bakade (klantade mig totalt d.v.s) och rullade lite köttbullar.

Helg

Idag är det söndag .. tråksöndag. Och i morgon blir det andra veckan med prao .. orka.
Idag hade jag tänkt gå upp på stan (igen) och shoppa loss :D Och ikväll ska jag gå på ljusfesten? har aldrig sett det men Stadsparken ska tydligen lysas upp eller nått .. blir säkert mycket  .. roligt.


Just nu är det damp -.- jag har inte gjort någonting av läxorna från skolan och det tänker jag fortsätta med sen på söndag kväll nästa vecka kommer jag dampa som in i hell! Typiskt mig. Jaha men just nu sitter jag och skriver blogg och tvingas höra låten "Giftig" som min bror spelar 24.7 ..

Hejdå ha en tråkig söndag.

Helg

Vad skönt med helg, sova länge och ligga och dra sig :) Idag gjorde jag inte så mycket först satte jag mig och kollade på filmen "Klappjakten"och åt popcorn. Senare gick jag upp på stan och köpte två böcker hahah ;D

Ikväll ska jag nog vara inne och titta på Freaky Friday på 4:an ?

Prao - femte dan

Idag så kom jag bara lite försent p.g.a regn i motvind ..
Vi fick rulla köttbullar och YEY diskmaskinen var lagad så det blev en del diskande.

Skitpiss .. jag måste skriva klar den där bildfuckinguppsatsen .. ganska segt. Stackars Vladimir som ska läsa dom där uppsatserna .. iof så fattar ju han iaf inte vad det står xD

Puss och hej leverpastej .. 0o

Prao - fjärde dan

Idag så var diskmaskinen fortfarande paj ..

Handledaren: Ojoj, nu börjar det bli fullt i diskrummet kanske börjar bli dags att diska?
André: Nej vi säger såhär, vi skiter i att diska och låter dig göra det!

Då gick han. HAHA KNÄCKT!!
Annars så har jag rullat vårrullar till Lunchen i morgon, (kinatema) det var roligt.Varje dag jag kommer hem så fortsätter jag skriva lite på bilduppsatsen och varje gång så somnar jag .. typiskt -.-

Vad är det vi har att göra? :o

Bilduppsats
10 stycken bilder till bilden (9 st för mig)
Skriva klart SO frågorna
Läsa ut svenska boken "På västfronten - intet nytt" 
Välja ut en dikt till svenskan

Jag tror att det var allt :S Lycka till säger jag bara.

Prao - tredje dan

Idag var det ganska lungt .. eller jag tror det för ärligt så minns jag knappt vad jag gjorde :S

En sak som är bra är att dom inte är snåla på min praoplats :D Man får ta vad man vill ha att äta .. jag åt t.ex 2 glassar idag. Jag vet att snön har kommit men glass är gott och i det här fallet gratis!!! Föresten usch för snön .. inte kul att cykla i motvind hemmifrån mig och när man kommer fram droppar det vatten från en precis som att man har hällt en hink med vatten över huvudet, jag kom 6 minuter försent haha :D

Diskmaskinen var trasig idag så vi slapp diska yey ..
För övrigt är jag jättetrött idag men det är tur att vi har ganska bra tider 9-15 :)


Just nu sitter jag med bilduppsatsen -.-

See ya ♥

Prao - andra dan

Idag var det faktiskt roligare än igår. jag vet inte riktgit varför .. kanske för att jag slapp baka :D

Jag och André börjar alltid med att torka av alla bord i caféet och matsalen sen torkar vi av disken i caféet och ställer dit alla bakverk. Sen brukar vi få skära lite grönsaker eller nått sen får man fixa "lite" disk. Men diskmaskinen äger fett man sprutar bara lite på disken och sen skjuter man in den i en stor diskmaskin i 3 minuter - klart! :D
Jag råkade spruta lite hårt i en pajform och jag fick vattenstrålen rakt i ansiktet .. André den dumma ungen skrattade jättemycket så då "råkade" jag spruta "lite" på honom (A.)Just nu sitter jag och försöker skriva ut skitfakta till bilduppsatsen och tvingar min bror att spela någon Kalle Anka låt xD Du vet den där som dom spelar på barnprogrammet "Joakim von Anka och tre knattar woho" haha!

Prao - första dan

Idag var min första dag på praoplatsen. Jag ska nu praoa i två veckor på stadsträdgårdens café. När jag kom dit var dörren inte öppen så jag fick stå där och vänta ganska länge tillsammans med en till praoelev (som jag inte visste skulle vara där.) Jag stog och glodde på honom ett tag men jag vågade inte säga hej :D

När jag kom in presenterade jag mig för min handledare Rikard och jag och "praokillen" blev visade runt. Sen sattes vi i arbete (diska, baka, laga mat .. allt som jag är urusel på.) Jag fick smaka någon sorts kaka eller nått och sen kom jag på att jag inte hade presenterat mig för "praokillen"  än.

- Hhehj. Säger jag med munnen full.
- Öh .. hej, jag heter André

Jaha så det här var alltså min praokompis André .. (han tycker redan jag är helt knäpp, typiskt.) Men jaja sen blev vi polers för han var jätterolig :D Våran handledare frågade oss om vi kände varandra "nej" svarade vi sen frågade han om vi gick på samma skola "nej" svarade vi igen sen sa han att det såg ut som det. Jag är översocial om jag bara vill :D

Men nu har en dag gått och jag fattar inte hur jag ska kunna vara där i två hela veckor .. för segt.

RSS 2.0