Torsdag

Idag efter skolan var det inflyttningsfika hemma hos Emma. Lägenheten var jättefin och jag känner att jag också vill flytta eller så vill jag totalrenovera och bygga ut huset. Undrar hur dyrt det blir? Jaja, men det var jättemysigt hemma hos Emma i alla fall. Det var jag, Ida, Moa, Matilda, Julia och Amanda som var där.

Nu sitter jag och har det rätt tråkigt. Jag vill göra om mitt rum, NU. Jag vill ha allt i brunt och vitt men eftersom att jag har en sepe svart och vit fondvägg blir det lite fult med brunt till. Varför valde jag den? Varför, den vanliga frågan.

/♥

Onsdag

Idag hände inte så mycket i skolan, vi hade först matte med Mikael som vikarie. Jag räknade några tal sen återgick jag till att stirra in i väggen igen. Efter matten var det spanska där vi kollar på filmen Spanglish, den är bra. Mitt i filmen skulle Sylvia spola över när dom "höll på" men då råkade hon spola för långt och skulle spola tillbaka lite. Det gick inte heller så bra så det slutade med att vi fick se "hålla på" scenen baklänges och i slowmotion. Jag höll på att garva ihjäl mig. Efter spanskan skulle vi ha svenska men eftersom att vi håller på med miljöarbetena så fick vi åka hem om vi ville. Jag och Julia satte oss i elevlokalen och skrev på våra arbeten. Det gick inget vidare. Efter ett tag kom Alex så då började vi spela kort istället. Vi hade håltimma från 10.20-14.15 :O Sen hade vi tråkig musik som jag inte orkar berätta om. Efter skolan träffade jag Alexpalex ett tag :]Jag är beroende .. jag är beroende av många saker men det jag ska ta upp idag är att jag är beroende av Gossip Girl böckerna (tack för att serien har startat i Sverige). Vad ska jag göra när jag har läst alla böckerna i serien? Då kommer jag att dö (jag vet att jag använder meningen "då kommer jag att dö" väldigt ofta men man menar det ju inte rent bokstavligt). Jag är också beroende av speglar .. men det kan jag skriva om någon annan gång :D


/ you know you love me ♥ (Oops, GG freak varning)

Tisdag

Jag har kommit på att jag bara väntar på saker som aldrig händer, som aldrig kommer hända. Ingen kommer att komma fram till mig på stan och säga "hej, varsågod en miljon kronor". Ingen kommer heller att säga "hej, bara för att du ser så cool ut kommer du att väljas ut till att bli nästa toppmodell" (lägg märke till att båda meningarna börjar med "hej" annars blir det ju rätt otrevligt och påhoppande). Varför kan då detta inte hända mig? Jo för att: "hej, jag heter Kajsa och är lika tråkig som staden jag bor i". Jag kom bara på det här just nu. Man sitter alltid och väntar på något, man vill alltid ha nya saker som ändå kommer kastas bort, man kommer alltid att vilja ha något nytt och bättre. Jag säger inte att jag inte är likadan. Jag vill ofta ha de bästa och senaste sakerna men det är ju bara för att (det klassiska) "alla andra" har det. Man vill inte ligga efter i den så kallade materiella utvecklingen (det där lät smart). 

Vad vill du ha?
 
Jag vill ha kärlek :D (väldigt poetiskt och djupt men det får duga som slutkläm ;]) 


/♥

Måndag

Idag började det segt med en balettlektion, usch. Men koreografin som vi ska visa upp på dansuppvisningen var bra och jag gillar faktiskt låten även om inte alla var speciellt pepp på den i början. Efter det så hade vi SO där vi började med våra miljöarbeten. Jag har tänkt att skriva om kärnkraft eftersom att jag vill lära mig mer om det (det där var inte smör). Sen var det klassråd där vi skulle skriva bra och dåliga saker med skolan eftersom att det ska ändras lite tills nästa år (många tyckte att vi skulle skriva att vi hade för lite läxor bara för att jävlas, varför var inte det min idé?). Sen hade vi fysik där Bengt pratade om astronomi, det var tråkigt. På engelskan som vi hade efter det försökte några killar i klassen ställa om klockan så att vi kunde sluta tidigare (det var faktiskt däremot min idé .. eller jag sa det till Jonas och sen skrek han det över hela klassen). De lyckades aldrig eftersom att det inte var en normal klocka utan den vara cepe eller så var dom inte tillräckligt intelligenta.  Jag vet inte riktigt vad vi gjorde mer på engelskan eftersom att jag inte förstår vad Silvia säger. Efter engelskan så hade vi svenska där vi gick igenom nationella prov.

Sen var dagen slut men eftersom att jag är med i miljöshowen så var jag tvungen att stanna kvar. Den började 16.15 så jag satt och väntade med de som pluggade till ett franska prov i morgon. Franska verkar dötrist.  På miljöshowen gick vi mest igenom gamla scener som vi har gjort och sjöng några låtar.

Nu är jag hemma och sitter vid datorn, jag hoppas att det blir mat snart :D


/♥

Söndag

Idag var jag på stan en stund sen har jag inte gjort så mycket mer. Jag köpte ett par mjukisbyxor som jag tyckte att jag behövde. Nu sitter jag här och väntar på mat, lat som jag är så gör jag inte maten själv utan jag väntar på att någon annan ska göra det. Jag har mest tagit bilder med min mobil idag. Jag gillar kameran den funkar bra :]

Jag vet inte vad jag ska hitta på mer idag, någon som har ett förslag?

Nu ska jag troligen gå ut på promenad med Moa! Hur kallt är det ute? Och som svar till Emmas kommentar så har jag en Sony Ericsson K770i mobil, den är brun. du kan få se den i morgon om du vill ;)
Jag hann också med att träffa Alexpalex en stund <3 :)


/♥

image4

Lördag

Igår var det en trevlig dag. Efter skolan gick jag och Alex upp på stan för det var hindersmässan. Vi ..  Alex köpte nougat som jag åt, det är världens godaste men man mår väldigt illa efter ett tag. Sen fikade vi på Bara Vara där vi träffade Emma som dissade oss genom att inte vilja sitta bredvid oss (det är lungt Emma) haha. Eftersom att Ida var sur över att jag BARA är med Alex hela tiden(?) så bestämde vi att hon skulle sova över hos mig.
Klockan 17.30 kom Ida hem till mig och sa att vi var tvungna att gå ut för att ta en promenad. Jag ville inte säga emot så vi gick ut. När vi hade kommit upp på stan så mötte vi Moa och Louise. De började gå med oss och sen gick vi in på Efosos. "Ska ni äta?" säger jag. Det visade sig sen att Ida, Moa och Louise hade planerat att bjuda mig på middag för att jag hade fyllt år! Det var jättemysigt och det borde bli en tradition varje gång någon fyller år.
Tack tjejer!

När jag och Ida kom hem till mig så gick vi och la oss runt 01.00 och somnade nästan direkt! Idag så har vi varit på stan och köpt den sista nougaten för i år(?) den var god! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Jag vet att det är Folkets men jag känner mig inte så peppad för att gå dit. Jag som alltid brukar vara superpepp!

By the way så har jag fått min nya mobil K770i :]

/♥368148-1

Torsdag

Jag minns inget vi gjorde i skolan idag, det enda jag tänkte på hela dan var om jag skulle lägga mig ner på golvet och sova. Sen kom jag på att det inte var någon bra idé för att det var smutsigt på golvet och jag skulle bli nertrampad om jag låg där. Då började jag tänka på om jag kanske skulle lägga mig på bänken istället men sen kom jag på att tänk om någon inte ser att jag ligger där och sätter sig rakt på mig. Det skulle göra ont. Om någon som är jättetung skulle sätta sig på mig så kanske jag skulle bryta ett revben (om jag låg på rygg d.v.s men det är mest troligt eftersom att man inte kan andas om man ligger på mage). Det är väldigt lätt att man bryter revbenen och det verkar göra lite ont. 

VÄNTA! Nu kommer jag ihåg en sak: brandlarmet. Tack till 7D (?) som satte igång det i kemisalen, jag ska köpa blommor och choklad till dom.


/♥

Onsdag

Förlåt för att min blogg har varit död .. eller ni kanske bara tyckte det var skönt. Troligen tycker ni det senare. Jag har just valt vilken linje jag vill gå på gymnasiet. Jag valde Business Program (SAM) Thoren Business School som förstahandsval sen Management Program (natur) och sen SAM kulturKarro.  Jag hoppas att jag kommer in på något av dom .. vilket jag borde göra. Först var jag väldigt skeptisk till Thoren Business School men efter deras öppet hus igår kväll så blev jag väldigt övertygad (vilket tyder på att man lär sig att övertyga folk om man går där.)

Idag blev jag sur (som jag blir ganska ofta) för jag hade fått en lapp hem där det stog att jag skulle gå och hämta ut min nya mobil. När jag kom dit sa dom att dom hade haft problem med posten och vissa saker hade inte kommit .. självklart hade ju inte mitt kommit. Varför ska det alltid vara mina saker som försvinner, går sönder, tappas bort .. dom sa att det skulle komma i morgon, bäst för dom det ..


/♥

Söndag - Kajsa 16 år

Idag fyller jag 16 år, jag känner mig inte speciellt mycket större men grattis grattis till mig själv i alla fall.
I fredags var det tjejkväll hemma hos Elsa. Emma och Elsa har fyllt år så Louise, Ida, Moa och jag hade gått upp på stan efter skolan och köpt varsitt halsband tll dom.

Skolan är skitkass just nu eftersom att alla lärare är sämst + att Niklas är borta i Thailand! Vi får se hur det blir nästa vecka då han har kommit tilbaka, tvivlar på att det blir bättre.
Föresten .. varför sitter jag här? Jag ska ju plugga till fysikprovet som är på tisdag -.- fast när jag ändå har startat datorn kan jag ju sitta här ett tag till? NEJ


Bra jobbat Kajsa./♥


Söndag-Torsdag SÄLEN

söndagen åkte Moa, Ida, Louise och jag hem till Alex för att sen åka till Sälen, Adam var redan där. När vi kom fram ungefär vid 17.00 så var alla redan jättetrötta. Ida sammanfattade första dan såhär: satte på tv:n, lagade mat, gick till affären. 

måndagen gick vi upp vid 9 och gjorde oss i ordning för att åka skidor. Vädret var inge vidare, det var blåsigt, dimmigt och så snöade/regnade det. Sen när vi skulle åka så upptäckte jag att mina skidglasögon var borta men som tur var behövde jag inga den dan och Adam hade ett par extra i stugan (mycket intressant jag vet). På kvällen skrämde killarna upp oss så vi var livrädda, tack -.- 

tisdagen tog vi sovmorgon till 11.00 (det var kvällsöppet i backarna) men jag och Ida gick upp lite senare eftersom att vi ville att någon skulle komma och väcka oss (vilket ingen gjorde så vi låg där i 2h och väntade.) När vi väl hade kommit upp åt vi frukost och åkte iväg till backen. Det var inte så bra väder den här dagen heller. Det snöade och blåste + att det var mörkt så vi åkte inte så länge.

onsdagen gick vi upp klockan 8.30 och tog oss till backen ganska tidigt sen åkte vi tills liftarna stängde vid 15.30. Den dan åt vi i Toppstugan, det var bra. Den kvällen var det snöbollskrig och det skulle egentligen vara tjejerna mot killarna men jag är ju lite trög så jag kastade på alla. Det fanns en rolig kulle där som man slängde sig ner för. Där lekte vi Herre på täppan HAHA.

torsdagen (idag, för alla som är lite tröga) så gick vi upp klockan 9.00 för att städa lite. Vi skulle lämna stugan klockan 13.00. När vi blev klara med det läste vi lite fysik, det var tråkigt. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här, vid datorn. Snart ska jag gå och äta pannkakor, MUMS :D

Jag vill tillbaka till Sälen! <33


/♥ 


Lördag

I morgon ska vi åka till Sälen och vi ska vara hos Alex klockan 11.00. Lousie ska skjutsa oss men det är lite strul med det där just nu eftersom att vi inte har bestämt allt. Jag har varit och hyrt skidor idag och då blev det inget sola solarium för mig och Ida vilket är helt sämst tycker jag.
Jag ser nog mest fram emot maten eftersom att jag inte är sådär superbra på att åka skidor. Vi köpte väl riskakor Ida? Sen har jag köpt Tommy och Jerry kex HAHA :D Det är en utav mina favoritkex.

Nu ska jag gå och packa !


/♥


Fredag

Idag var första dan i skolan för mig efter lovet. Det var helt ok. Först hade vi fysik och jag förstod inte så mycket så det blir lite pluggande i Sälen för min del. Sen hade vi matte, där hade vi en vikarie eftersom att Niklas är i Tahiland .. han var jobbig. Sen struntade vi i klassrådet eftersom att båda våra klassföreståndare är borta just nu så vi gick direkt till gymnastiken men jag var inte med. Sen var det LUNCH .. det var äckligt. Efter lunchen så var det SO i 1h och 20 min, där hade vi också en vikarie och han tyckte att vi skulle köra lite klassråd eftersom att vi hade skippat det tidigare :P Ett problem var: vad skulle vi prata om? Vanligtvis brukar ju klassföreståndarna berätta lite vad som händer de närmaste veckorna men han visste ju inget så han berättade lite om vädret och att man inte kan landa ett flyplan om det blåser för mycket. Sen var det någon som tog upp att potatisen var äcklig (vilket någon tar upp varje klassråd, ingen tycker det egentligen utan man säger det bara för att dra ut på tiden.) Sen sa vi att maten vi fick idag var torr också.

Vikarien: Men ni får väl sås till?
Vi: Nej ..
Vikarien: Inte ens äcklig sås?

Då började jag skratta så att jag grät HAHA han var för skön xD Hoppas dom byter ut honom mot Sara.

Hmm, efter SO:n så var det teknik (sista lektionen) där byggde vi lite på våra fula missbildade totalt onödiga broar. Det var tråkigt. Fast jag ångrade mig .. alla andra broar utom min bro är fula och missbildade men totalt onödig, det är min också :D

Det här blir en lång blogg, stackars dig som läser .. HAHA Sucker (ursäkta)!!

Efter skolan så åkte jag och Ida till Prix för att handla frukost till Sälen resan. Vi släpade runt på två korgar (eller ida släpade korgar och jag släpade fettoväska med fettböcker i.) Vi hittade i alla fall allt vi skulle och betalade. Sen när vi kom ut på parkeringen med tre fulla kassar så skulle vi cykla hem till Ida och lasta av dom. Utanför Prix så sitter några killar som Ida vet vilka det är (du vet sånna som man absolut inte vill göra bort sig för.) Vi sätter i alla fall en kasse i Idas cykelkorg och sen de andra två kassarna på styret. Sen märker vi att en kasse är tyngre så vi tänkte då flytta över lite varor i den andra kassen och då välter Idas cykel och dom där killarna kommer cyklande mot vårat håll. Ida är typ lite mosad under cykeln och maten ligger lite överallt. Varför ska vi alltid göra bort oss Ida?
VARFÖR, GRYMMA VÄRLD!!!

Det ordnade sig till sist och snart ska jag iväg med mamma och köpa lite grejer till mig som jag ska ha till Sälen :]


/♥ 

Torsdag

Idag har jag inte gjort så mycket, jag skrev lite på min SO uppsats - det går inte framåt och sen såg jag på Råttatouille jag tyckte den var rätt seg. Det som stör mig är att jag fortfarande har ont i magen .. men jag känner att jag måste gå till skolan i morgon dels för att höra vad jag ligger efter i och dels för att hämta mina böcker innan jag åker till Sälen. Får hoppas att det är bättre i morgon. Usch.


/♥

Onsdag

Hej, det var ganska längesen men jag känner att jag inte har haft något att skriva och alltså blir det tråkigt för er att läsa. Just nu är jag i alla fall sjuk men på bättringsvägen. Jag har alltså inte varit i skolan än men jag kommer tillbaka på fredag sen drar vi till Sälen på söndag, yey! :D Så jag kommer alltså att gå i skolan nu på fredag sen är det helg och Sälen sen går jag en fredag till och sen är det helg: totalt: 2 dagar skola på 2 veckor, måste vara nytt rekord? I morgon får jag ta itu med SO uppsatsen som inte är klar, fy skämms!

/♥

Måndag

Idag började jag skriva på min historia uppsats, jag skriver om koncentrationsläger. Man blir ju verkligen inte uppåt när man skriver om det. Sen gick jag ut och gick med min familj, segt men jag behövde komma ut och andas frisk luft.

Igår kväll åt jag hur mycket mat som helst, jag mådde ganska illa efter det. Fyrverkerierna var urdåliga i år ;SJag vet fortfarande inte vilket gymnasium jag ska gå .. eller ens vilken linje.


/♥

RSS 2.0