Stockholm

I morgon åker jag till Stockholm över dan tillsammans med Louise. Vi ska shoppa upp våra julklappsengar är det tänkt och jag har lovat mig själv att köpa något jag verkligen vill ha eller behöver på REA. Det ska alltså inte bli som det brukar att jag köper massa saker som jag aldrig kommer att använda bara för att det var 70% rea.

I helgen har jag varit hemma hos Alexander, vi har mest tittat på massa filmer och myst. Vad ska alla göra på nyår föresten?

Jag kom just på att ni fortfarande inte fått veta vad jag fick i julklapp. Jag fick mest praktiska saker: plattång, USB-minne, pyjamas, ny väckarklocka och lite till :)


Klockan låter som en mygga, vilket kan vara lite irriterande :D

Rensning av badrumsskåpet

Idag har jag alltså rensat mitt överfulla badrumsskåp. Jag plockade ut allting och la det på golvet sedan la jag sakerna i tre högar: Spara, slänga eller osäker.  Ikväll ska jag också gå på Australia med mamma, jag tycker faktiskt att trailern är bra
.
Det här var alltså alla saker jag hade!GOD JUL

Har nyss varit ute på en kort promenad med familjen. Tidigare var farmor och farfar här och drack glögg och snart kommer mormor och morfar hit frö att äta ett litet julbord och stanna till kvällen. Min outfit idag är inte speciellt julig så jag la till ett lite juligare hårband runt toffsen :D Ikväll ska jag mumsa aladin och paradis ask, knäck, kola, sånna-där-bollar-med-choklad-på-som-det-bara-är-Alex-som-vet-namnet-på och pepparkakor.

    
 
 

Foton av jul

Idag gick jag upp vid tio och gjorde kola sen har jag faktiskt bara hunnit med att storstäda mitt rum men nu känns allt sådär julfräscht, skönt att sova i nya påslakan ikväll. Dagen innan julafton!

Granen är finare i verkligheten, lite kass kamera :)


Ja, jag la undan några kolor till dig Alex :D

Dan före dan före dan

I fredags var det lasergame med några i klassen och hela helgen har jag varit hos Alexander. Vi gav varandra våra julklappar och jag fick en väska, tofflor och fina underkläder. När jag kom hem åkte jag och tränade med step up och yoga med Moa. Nu sitter jag här och tittar på The Quiz. I morgon ska jag göra kola (som jag sedan ska äta). Vad har ni gjort för julgodis?


Gå på lillebrors avslutning

Idag slutade vi ju 10.50 så jag och Louise körde ett gympa pass på friskis 12.15. Ikväll ska jag gå på lillebrors avslutning i kyrkan sen ska jag hem till Alexander för att sova där. I morgon väntar bara en brunch på Olearys med skolan sen slutar vi. Jag hänger nog med några av killarna på lasergame efteråt :) Ska bli roligt.

Biologi prov, konstig tant och träning

Idag hade vi oförberett prov på biologin. Det var ett ganska konstigt prov där man skulle svara på några frågor om hur mycket koldioxid som I-länder respektive U-länder skulle få släppa ut. Kändes som om det gick sådärm är inte så duktig på att skriva sådär fritt jag föredrar faktafrågor med korta svar.

På bussen hem klev en konstig tant på vid stortorget. Hon gick runt och klämde lite på alla sitsar och bestämde sig sen för att sätta sig bredvid mig (toppen). Efter ett tag började hon veckla ut några näsdukar och lägga på stolen och torka av sina händer med dom. Fram tills hon steg av satt hon och mumlade tyst för sig själv. Jag vet inte om hon pratade med mig men jag låtsades som ingenting.

Nu på kvällen var jag också och tränade på Friskis&Svettis med Louise. Det var ett medelpass som var rätt annorlunda, man hoppade omkring över hela salen och jag skrattade mest hela tiden. I morgon går vi bara i skolan till 10.50, jag ska också visa upp julradioteater, kommer någon skratta?

Kan det vara så deprimerande?

Idag har jag alltså varit hemma hos Alexander tillsammans med Louise för att spela in våran uppgift till svenskan, en julradioteater. Det här var våran uppgift: Gör en radioteater som heter Ta inte min julbock. Ett socialrealistiskt drama om en familj som lever under existensminimum och som ser fram emot att få julklappar med mat i. Men julafton blir inte riktigt som de tänkt. Med i historien ska det finnas en tupp, en gråsäl, brysselkål samt en prinskorv.

Vi lyckades alltså göra detta och här kommer en bild på familjen Barrträd som radioteatern handlar om.


"Vem har tagit min julbock"

Sista måndagen som jag går i skolan det här året! I morgon är vi lediga och då ska Alex, Louise och jag spela in våran julradioteater - en uppgift i svenskan. Den är för övrigt ganska dålig, vi tycker att den är väldigt rolig men frågan är om någon annan kommer att tycka det. Ska föresten snart åka iväg och träna aerobics vilket är riktigt roligt!

Lördag

Var på stan idag och shoppade julklappar. Sen åt jag en sallad på Java med mamma. Vad har ni gjort idag?


Ikväll blir det chokladkväll

Idag efter skolan gick jag och fikade med Helena på Waynes Coffee där jag aldrig varit förut. Jag köpte en chokladboll och drack chai latte som jag tycker passar väldigt bra nu till jul eftersom att det smakar så juligt! Har nyss kommit hem från mataffären där jag var och handlade med pappa, passade på att köpa med mig choklad. Ska testa Marabous dark raspberry, är faktiskt inte så jätteförtjust i mörk choklad men jag ska testa om det här är gott. Någon som har smakat den?


Klockan är 19.55

Jag gick inte på aerobics, gick på step up istället med Maja och Veronica i mina klass. Det var som vanligt lite svårt att hänga med. När jag kom hem tog jag ett bad och la på en ansiktsmask och nu sitter jag här. Känner mig lite tråkig som lägger in alldeles för lite bilder men jag ska bättra mig! Spciellt med dagens outfit som har avstannat. Ha en bra dag i morgon och godnatt!


Varför inte följa med?

Aerobics ikväll klockan 17. Kanske blir ensam där så varför inte komma dit. T.ex. Moa som verkar tycka att jag blvit så hurtig ;D


Onsdag morgon(?)

Jag sitter just nu på spanskan och halvsover. Efter skolan blir det upp på stan och köpa julklapp till mamma sen ikväll ska jag på Step up, någon som vill hänga med?

Min buss går 17.15

Klockan 18.00 är det  Aerobics som var så kul sist så jag vill prova det igen. Har inte skrivit så mycket blogg i helgen eftersom att jag ska dra ner på datasittandet, har konstant huvudvärk och ska se om det beror på datorn. Sitter ju trots allt vid den i skolan också.


Blä vad tråkigt jag har

Jag är så himla trött, jag fattar inte vad jag har gjort? Jag har tränat men man ska väl inte bli jättetrött för det. Föresten, skippade träningen idag har lite träningsverk. Det ska verkligen bli skönt med helg snart så att jag kan vila upp mig, jag ska föresten och köpa julklappar i helgen med Alexander! Vad ska ni göra i helgen?

Nu är jag hemma!

Den här veckan har bloggen mest handlat om träning och ja jag har tränat idag också. Idag blev det ett vanligt gympa-medel pass.

Tidigare idag var det något som jag tänkt ta upp här men jag minns inte riktigt vad det var. Det var något som jag brukar irritera mig på men det är ju det mesta. Vad har ni gjort idag?

Ki-yoga efter passet

Ki-yogan var ganska seg men jag såg det som en chans att slappna av lite även fast mina kamrater Louise och Ida inte  tyckte om det speciellt mycket. Det var ganska mycket styrka och stretch vilket passar mig bra. Sitter just nu och tittar på House med Alexander som är här :) Sovmorgon till 10 i morgon!


Varm choklad och plugg

Jag som ni förstår av rubriken så sitter jag här och pluggar. Har gjort lite biologi och ska nu titta lite på spanskan som är tills i morgon. Till detta har jag en kopp varm choklad. Usch vilket väder det är föresten, det är ju december och det ska snöa! Vad har in gjort idag? Om ni inte har något för er ikväll kan ni följa med mig och Louise på Ki Yoga på Friskis&Svettis klockan 19.30. Får se hur det är! Ha en bra dag.

Aerobics

Idag testade jag Aerobics 1 på Friskis&Svettis. Det var nog det roligaste och bästa passet hittils! Instruktören var jättebra och själva passet var också väldigt bra. Aerobics passet innehöll både styrka och uthållighet i form av roliga stegkombinationer. Det kommer jag gå oftare på alltså. Har också varit duktig att köpa ett årskort så att jag slipper allt krångel. I morgon blir det Ki Yoga för mig. Vad händer hos er?


RSS 2.0