Jag längtar redan till nästa helg

Helgen har jag inte alls utnyttjat som jag skulle, jag har företagsekonomi prov i morgon och jag har inte ens läst klart det vi ska kunna och på tisdag är det matteprov. Jag har helt enkelt inte gjort så mycket för Alex har varit här och då är det mycket roligare att ligga ute i solen tillsammans. Men nästa helg kan man bara ta det lugnt!

 Inte mycket kvar nu, kämpa på!


Vad ska prioriteras?

Nu är det äntligen helg och inte alls långt kvar tills jag går ut mitt första år på gymnasiet. Det som är mindre kul är att man inte vet vilka prov och inlämningar man ska prioritera just nu eftersom att allt kommer samtidigt. Ni som känner mig vet ju att jag är en sån som oftast vill prioritera allt samtidigt och sen får jag ett sammanbrott, jag vet inte varför men jag kan bara inte tänka mig att inte prestera allt vad jag har i alla ämnen.

Ikväll ska jag i alla fall ta det lite lugnt! Har ni något på gång?


Panik

Jag försöker fortfarande få min blogg normal. Jag vill liksom inte ha något gult mellan inläggen och varför är bakgrunden på sökrutan gul för? För övrigt har jag just gjort klart matte kapitlet som vi har prov på nästa vecka. Matte B är inte kul, speciellt inte när man går natur och vi har väldigt lite tid på oss.

Blogg under konstruktion

Blogg under konstruktion

Dagens outfitBlus från Esprit och jeans från Zara

I skolan

Sitter i skolan nu, åkte hit även fast jag börjar 11.20. Sista veckorna innan sommarlovet känns jobbiga just nu, man måste ligga i i alla ämnen eftersom att kurser avslutas och man får sitt slutbetyg i dom. Min träning har stannat av lite känner jag men jag har lovat mig själv att så fort sommarlovet börjat ska jag utnyttja mitt årskort!

Dagens schema:

Biologi
Lunch
Biologi/kemi
Plugga matte och spanska efter skolan.

Nytt i garderoben


Har letat som en galning efter detta!


Likadant med sånna här solglasögon som tydligen verkar ha kommit mycket nu


Hittade också en grårandig kofta med lite kortare ärmar


Läs om ni vill

Ojoj, samma dåliga uppdatering som vanligt. Förra veckan tisdag-onsdag var jag och Alexander i klassen i Sundsvall som representanter till ett stort elevråd med alla sju Thorén Business School skolor i landet. Jag tror att vårat elevråd kommer utvecklas väldigt mycket efter vad vi har bestämt nu och med de idéerna vi fick, nu blir det full rulle.

Idag var det första skoldagen efter några dagar ledigt förra veckan och så helgen, känns lite stressigt nu mot slutet av terminen, alla ska tydligen ha prov samtidigt. Efter skolan gick jag och Alex ut och åt picknick i Stadsparken sedan tog vi en joggingrunda. Jag är inte känd för min kondis när det gäller att jogga om jag säger så.

Härligt väder har vi i alla fall!


Myskväll

I helgen ska jag vara hos Alex, vi har köpt massa gott, nötter och choklad. Vi har också hyrt filmen Twilight, vi får se om den är så bra som alla säger! Just nu sitter vi och tittar på Talang :) Vad ska ni göra i helgen?Baddräkt

Jag är på jakt efter en snygg ganska stilren baddräkt till sommaren! Jag tänkte börja leta på allvar nu men tvekar på att jag kommer hitta något jag vill ha här i Örebro! Dom här gillar jag ganska mycket från Panos Emporio men vet inte om det märket finns här. Den understa tycker jag var lite rolig, lite gammaldags sådär. Kanske blir lite för mycket! Några tips? Så snyggt till shorts :)Om alla gränser i hela världen skulle avskaffas skulle alla helt plötsligt bo i Sverige.

Jag är ganska dålig på att uppdatera och det är inte för att jag är så upptagen med viktiga och roliga saker hela tiden utan snarare tvärtom. Men lite har jag gjort i alla fall. Förra veckan var vi lediga torsdag och fredag så det var lite skönt, valborg spenderades hemma hos Ellen med Veronica, Louise och några andra tjejer, vi hade riktigt roligt, speciellt när vi spelade Alias. I helgen var jag i stadsparken och mös med Alexander och igår var vi på Big Comedy på Conventum vilket också var riktigt kul, bäst var Johan Glans och David Batra.Det här var dom som stand-upade!

RSS 2.0