Båstad dag 2 och 3

Dag 2 Stranden - Torekov


Dag 3 Helsingborg - Helsingör - NimisBilder Båstad dag 1


Imorgon åker jag

I morgon tar jag och Alexander tåget ner till Båstad med stopp i Göteborg. Vi kommer att komma fram ungefär vid 17.30 så det tar sin lilla tid. Dator kommer att finnas med så jag ska försöka ta lite bilder med mobilen och publicera! Just nu har jag packat lite halvt, en del ligger fortfarande på sängen. Jag har också laddat upp med en Ramlösa och lite m&m´s!
Tennis? Nej jag kan inte spela

Har nyss kommit hem. Jag har faktiskt varit och spelat tennis, något jag verkligen skulle vilja kunna men inte kan för tillfället. Kvavt var det ute också så ett riktigt träningspass blev det. Senare ska jag ju ut och övningsköra igen och sen får jag se om jag hinner till Skytteparken där Friskis&Svettis har utegympa-pass!

Om jag skulle spela på den här banan skulle nog alla bollar vara borta på fem minuter!


äntligen lite sol

Ligger ute i solen, ska övningsköra lite sen och ikväll ska jag hem till Ida och grilla!


Ett inlägg som är uppåt

Idag känner jag mig faktiskt jätteglad, jag tycker om när jag åstadkommer saker och idag har jag faktiskt övningskört. Det är nog bara femte gången nu men det går bättre och jag har ingått ett avtal nu som säger att jag ska köra en stund varje dag fram tills söndag då Båstad väntar. Så vad ska jag mer göra idag? Antagligen blir det lite power-walk efter maten, läsa i min nya bok och sen Morden i Midsomer ikväll. Min nya bok som jag har hållt mig från att läsa eftersom att jag ska ha den på tåget heter Blå Dahlia. Jag har läst prologen och den verkar faktiskt väldigt bra!


Hemmagjort hårband

Kommer ni ihåg inlägget som jag publicerade för ett tag sen? Om inte klicka här. Det handlade om att jag klickat in mig på Barneys hemsida och sett exakt det hårband jag velat ha sedan jag såg det i serien Gossip Girl. Vet ni vad, nu har jag gjort ett eget fast med bara en enkel råbandsknop. Här är då lite bilder på detta!


vad tiden går fort!

Nu har jag varit sådär dålig på att blogga igen!! Ska ärligt talat försöka bättra mig men det är ju sommarlov och allt. I alla fall har jag varit hemma hos Alexander i Löa fram tills idag, det har inte hänt så mycket annat. Idag tänkte jag ta mig en power-walk till Friskis&Svettis för att sedan gå på ett Yoga pass där. Just det! På söndag åker jag och Alexander ner med tåg en vecka till Båstad där vi ska bo med min familj. Sen kommer antagligen Alexanders familj och hämtar upp oss och så blir det en liten tripp förbi kusten på vägen hem! 

Lite random

Nu gör jag en liten snabb uppdatering, har inte orkat skriva faktiskt även fast jag gjort massor med saker. Föresten så har ju jag och Alexander haft våran 2års-dag, jag blev bjuden på en jättefin middag och fick jättefina underkläder från Victora's Secret av honom. Själv stressade jag upp en timme innan vi skulle ses och impulsköpte en t-shirt och ett par Björn Borg kalsonger, typiskt mig. Idag ska jag och min minsta lillebror gå på Ice Age 3 på bio men innan det blir det nog en power-walk

Slänger in en bild från igår då jag cyklade iväg till Friskis för att gå på ett step-up pass. Såhär såg jag då ut och den där regnjackan har jag haft sen jag gick i 4:an och den passar fortfarande inte...

 

RSS 2.0