Ny klänning

Idag köpte jag den här klänningen från VILA! Den är ljusgrå sen är halsringningen i silver som blänker lite. In så bra bild kanske och jag tycker att den är snyggare i verkligheten.


Ikväll ska jag äta choklad


Hjälp tack!

Som ni ser har jag lite kvar att göra på designen. Jag har inte ändrat så mycket från förra designen. Någon som vet hur man får bort den vita rutan till vänster och gör bakgrunden runt "sök" rosa??

Blogg under konstruktion

Som ni kan se är det lite kvar att göra.

Bilder tagna med min mobil K770i


Jag testade att ta några bilder och redigera med min mobilkamera och den är ju faktiskt rätt bra. Fast jag tycker att jag ser lite ledsen ut på bilden längst upp men det är ju inte kamerans fel. Jag använder föresten en sida på internet som heter Picnik.com för att redigera. Fick tips av Ida om den här sidan. Tränade föresten yoga förut och det här passet var väldigt mycket stretch och inte meditation vilket var bättre.Vad gör ni denna onsdag?
Jag är verkligen kass på rubriker

Idag var jag ute i Karlskoga hela dagen på Bregårdsskolan. Emma föreläste och jag klickade i bildspel. Nu när jag sett samma bildspel om och om igen (sex gånger idag) så sitter jag nog där och klickar nästan apatiskt. Efter praktiken gick jag och tränade på friskis&svettis, den här gången ett medel-pass som jag i vanliga fall tycker är jättetråkigt men det fanns inget annat. Jag lurade även dit min mamma. I morgon blir det bara ett yoga-pass klockan 5 om ni vill hänga på. Det finns dock en risk att det är yoga/meditations-pass vilket jag tycker är ganska meningslöst.  Allt beror på instruktören.

Så hur har ni det i skolan? Mycket pluggande?

Vad är klockan?

Jag hittade den här klockan i mammas nattduksbord så jag antog att hon inte använde den längre så jag tog den. Nu kan jag svara när någon frågar hur mycket klockan är.Oj vad snabbt det går

Sportlovet har gått så snabbt och jag skulle behöva ännu en vecka känns det som. Jag har inte gjort något alls faktiskt bara myst med Alexander hela dagarna :D Vi har faktiskt åkt en sån där bob nerför en liten backe med piskande grenar som man fick rakt i ansiktet. I morgon är det åter till praktiken där jag ska vara i två veckor till! Längtar faktiskt redan tills nästa helg så jag kan sova.


Vad har ni gjort på lovet?


Jag skulle bara titta på några låtar som var bra...

Jag är hemma hos Alex just nu och i morgon åker vi till Löa. Igår tränade jag föresten skivstång och nu har jag lite problem med att gå nerför trappor. Igår fick jag också Alex att titta på Mamma Mia och hans kommentar var "den var helt ok" och sen kom jag på honom i morse med att titta på den en gång till... :P

Min nya frisyr

Jag klippte av ganska mycket den här gången :0 Vad tycker ni? Ser ni puckobarnet i bakgrunden på bild 2?
Vi köpte bananer

Idag på min praktik köpte vi några bananer för vi ska till Boda Borg i morgon!


Som vanligt en seg söndag

Vaknade hemma hos Alex i morse som hela tiden sa att vi skulle upp och ut på stan. Samtidigt tjatade jag på att det blev alldeles för svettigt när han låg och kramade på mig. Otacksamma unge. Nu är jag i alla fall hemma och ska snart åka och träna en timma tillsammans med Louise. Det har i alla fall blivit träning tre gånger den här veckan! Vad har ni gjort i helgen?

Surprise

Idag var jag med Emma på Tullängen där vi pratade lite om UF och hur man startar sitt eget företag. Ja jag fick faktiskt prata lite, läskigt. Efter "jobbet" stressade jag till ett step up pass som började 17.30. Jag slapp bli ensam för när jag stod där så kom Veronica in och gjorde mig sällskap! Kul.

Detta var då gårdagen

Igår på morgonen åkte vi ut till ett ställe som heter Mård Medielabb där vi diskuterade olika sätt som vi kunde förbättra våran reklamfilm från förra året. Jag fortsatte också att telefontrakassera de som inte betalt allt inför mässan som är i mars där massor av roliga affärsidéer kommer att visas. Senare på dagen så åkte vi också ut till Strated där vi och några lärare från olika gymnasium fick en föreläsning om hur eleverna ska bygga sina montrar så att deras produkt syns.
Vi fick också en rundvandring i deras nya lokaler och det var verkligen häftigt. Allt var vitt och svart och det var så ballt, på bilden nedan syns det kanske inte hur snyggt det var men det var det.


Dagens outfit

Det här är då dagens outfit. Ett inlägg om vad som hände idag kommer senare :DJeans från Levis
T-shirt från Gant
Kofta från Boomerang

Vilken superkul start på veckan!

Idag började vi vår praktik och jag är på Ung företagsamhet där de hjälper de ungdomar som har en bra affärsidé att starta upp den. Jag tyckte att det var jätteroligt och de jag fick arbeta med, Emma och Gustav är jättetrevliga. Jag fick hjälpa till med mycket saker som faktiskt var roliga. Jag och Emma var och frågade om presentcheckar till mässan som är 10 mars och beställda blommor och mackor och lite annat. I morgon ska jag börja 8.40 sen ska vi åka till Karlskoga om jag minns rätt (antagligen inte) och de ska föreläsa på en skola.

Efter jobbet tränade jag aerobics på friskis, kändes skönt att börja träna igen!

Vad ska jag säga?

I helgen har jag varit med Alexander i Löa. Det här vill jag egentligen inte berätta men vi åkte faktiskt spark och jag skrattade som en galning hela tiden. Jag tyckte verkligen det var jätteroligt.

I morgon börjar min praktik, två veckor sen är det sportlov. Jag ska vara på Ung företagsamhet på rudbecksgatan så ni kan ju komma och hälsa på mig om ni har någon bra affärsidé!


RSS 2.0