Fredag - äntligen helg

Dagen började 8.10 med biologi. Jag brukar tycka att det är jättetråkigt men idag tyckte jag att det Bengt berättade om nervsystemet och hjärnan var riktigt intressant. Jag koncentrerade mig HELA  lektionen vilket är mycket ovanligt av mig på senare tid. Kan bero på att man vanligtvis börjar lida av tristess efter 15 minuter.

SO:n idag var riktigt kul. Jag brukar avsky 'Land, stad och växt' men idag var det riktigt roligt. Jag, Johannna, Moa, Robin och Chrille var i samma lag och vi ägde sönder. Vi hade mutat poängivaren Gabbe så vi fick liite extra "stilpoäng" ibland. Sen fick vi också rätt för Bart Simpson i kategorin historisk personVi vann såklart !!

Nu tänker jag inte tråka ut er mer med att berätta vad som hände mer på lektionerna eller vilka lektioner vi hade eftersom att de flesta som läser min blogg går i min klass eller på min skola och ingen av dom är nog speciellt intresserade.

Vi har nu också bestämt vart vi ska åka på klassresa. Det blir till Göteborg i två dagar. Första dan blir det Liseberg och andra dan shopping. Vi åker tåg dit och hem. Det ska bli riktigt kul.

Nu ska jag skriva min Inne och Ute lista på saker som har varit "inne" i veckan att göra eller som har hänt eller saker som ingen har gjort eller som inte har hänt och som då kommer att hamna i "ute" spalten. Lite krångligt men jag tror ni förstår. Denna lista kommer att finnas i min blogg varje fredag.

Inne i veckan:                                                        Ute i veckan:
Land, stad och växt                      Saker som försvinner 

Blå himmel                                  Varma mössor
Att öppna fönster                          Lång väntan på skolmaten


Efter skolan idag följde jag med Alexpalex upp på stan för att hjälpa honom att köpa födelsedagspresent till hans pappa. Inne på Claes Olsson hittade jag en sandpapperkloss som jag aldrig hade sett förut så jag sandpapprade min näsa litegrann liksom bara för att .. testa .. Jag fick ett rött märke på näsan som Alex mobbade mig för -.-
Dagens bild: Den här fina balkongen(?) hittade jag i tekniksalen. Den var byggd av (säkert över 100) glasspinnar och lim. Den var väldigt stabil och hållbar, gick inte ens sönder om man stampade på den (ja, jag testade).

image23Trevlig helg / xoxo   

Torsdag - tjuv?

Jag misstänker starkt att vi har en tjuv på Engelbrektsskolan :O Allt bara försvinner hela tiden.


Hittils har detta försvunnit:

Idas två stiftpennor från Startcentrum
Beas stiftpenna
Alex har blivit av med 3 pennor och 1 sudd (misstänker starkt att han själv slarvat bort dom)
Moa 2 sudd
Min linjal, stals av Robin
Amandas
nycklar men de kom tillbaka
Elsas nycklar i början av terminen
Lålås nycklar i början av terminen

OCH det värsta av allt

Mitt lypsyl (jag vet att det är eftertraktat eftersom att jag har rört det men ..)
Det saknas även en blå mapp och en linjal - försvann spårlöst fredagen innan sportlovet .. hmm.

Alex har åtminstonde erkänt, helt frivilligt att han snodde någons penna på franskan igår, återlämnas mot beskrivning. Han nekar dock andra stölder. Vi skyller då alla stölder på Freddy så blir allt bra.

Dagens bild: Ida på cykel


                    

image21/ xoxo

Onsdag - myslamer

Idag kom jag på mig själv med att sitta och räkna ner tiden på ALLA lektioner och då menar jag verkligen ALLA. På matten - första lektionen så började vi med algebra och funktioner. När jag hade räknat en sida satte jag mig och stirrade tomt in i väggen och tuggade på mitt tuggummi JÄÄTTESTORT .. och då kom Niklas förbi .. självklart. MEN han märkte inget han frågade bara "hur går det Kajsa?" jag svarade "det här är tråkigt" och sen stirrade jag in i väggen igen och då gick han HAHA. Jag är ju tjej jag slipper undan med det mesta allt.

Sen hade vi tråkig spanska och efter det svenska där vi pratade om någon gammal gubbe som skrev dikter. Han hette Ferlin och han var död (självklart, de är inte kända förrän de dör). Elisabeth sa "ja, om ni frågar era föräldrar så vet de säkert vilka de här författarna var" och så skrev hon upp några namn på tavlan man aldrig hade hört talas om. Ehh .. jag tror INTE att mina föräldrar skulle fatta att det där ens var namn. Whatever.

Sen var det trevlig SO där jag och Ida gjorde jättemycket. Ida blev lite flumm och råkade säga myslamer iställer för muslimer. PÅ bilden .. bara så ni vet så trycker Ida upp sitt lypsyl i näsan ASMKT. Liksom fettmegamycket! Bör inte testas.

                               image20

Sen hade vi musik där vi rappade lite i min grupp. Det lät fult. Skitsamma det är inte intressant.
Efter skolan så var Alexpalex hemma hos mig. Vi pratade om Ryska Posten xD Någon som vill vara med??


Ikväll är det LOST, missa inte ;)/ xoxo

Tisdag - första skoldagen

Idag klockan 8.15 startade första skoldagen efter sportlovet. Vi hade biologi första lektionen och Bengt pratade om nervsystemet. Alla svarade på frågorna rakt ut, enda gången det var riktigt tyst var när han pratade lite om fortplantning. Heter det fortplantning? När jag var mindre .. eller mindre och mindre .. ett halvår sen så trodde jag att det hette foTplantning. Dock låter det lite konstig, precis som om man planterar avhuggna fötter i marken och det kan man ju inte göra om man nu inte råkar ha någon psykisk störning eller liknande.

Efter biologin så var det Spanska, funderar på att slänga mig ut genom fönstret nästa lektion. Sylvia verkade jättepeppad och började gå igenom grejer vi redan har gjort. Det är inga problem för mig :D Det blev som vanligt en ganska händelselös lektion och Ida och jag satt och skrev lappar till varandra istället. Efter spanskan var det vårat vanliga 2h hål och sen var det dans där vi improviserade med svarta sjalar.

När vi hade haft dans så var det bara SO:n kvar för oss som låg lite längre ner på klasslistan eftersom att vi skulle slippa att ha muntliga nationellt prov i svenska efter det. På SO:n började vi med religion och Islam. Det var sisådär halvintressant.

Det som var bra idag var att jag var en av dom som fick sluta 14.15 och det som var mindre bra var att jag skulle gå hem i spöregnet utan paraply med en jacka som inte tål vatten, duktigt Kajsa!


Till Alex: Eftersom att jag tittade på bilder jag inte fick se igår när du var liten och assööööt xD förlåt kunde inte låta bli så kan du få se den här bilden igen + att den ligger ute på bilddagboken, för din skull. Du har redan sett den men jag har några .. album till. Ungefär 10 stycken :P Kanske kommer fler bilder i andra bloggar, måste bara scanna in fler ;)


              image19


GG ikv, don't miss it / xoxo

Måndag - studiedag

Idag var det studiedag och den spenderade jag på stan med Alexpalex som också har skaffat en blogg nu (den finns under länkar längst ner på min blogg). Vi skulle titta på nya skor till Alex och en jacka. Jag tror att vi hittade nya skor, köpte du dom? Men jacka var svårare. Jag köpte en tröja inne på Peak. Sen mötte vi Ida och vi tre gick och fikade på Bara Vara. Alex gick för att träna vid 16 och vi satt kvar där ett tag till. Sen gick vi och tittade lite mer på stan men vi hittade inget. 


 


Jag och Ida roade oss inne på Peak!

image18
/xoxo

Söndag

Idag har jag mest suttit vid datorn .. eller jag har bara suttit vid datorn rättare sagt. Jag har hållit på med min layout på bloggen som ni kanske har märkt. Så vad tycker ni?

Eftersom att jag faktiskt inte har gjort så mycket mer så tänker jag testa att lägga in ett videoklipp. Det här är från parlamentet när Björn Gustavsson är i målbrottet. Ett av mina favoritklipp :]
Jag tycker i alla fall att det är jätteroligt men det är ju jag det :P/ xoxo

Lördag

AHHH, jag har inte skrivit blogg på .. 3 hela dagar!! I och för sig har ni inte missat något men det gör detsamma. Jag ska sammanfatta vad som har hänt i alla fall.

I onsdagsklippte jag mig, det blev ganska kort tycker jag. Kortare än jag hade tänkt men skitsamma, ointressant och jag har redan sagt "mitt hår är kort" till Alexpalex ett antal gånger.

I torsdags så skulle jag och Alex egentligen åkt till Sthlm men eftersom att vi har noll koll på dagarna bokade vi tåg till fredagen istället. Sen gick jag hem till Moa och kollade hennes nya lägenhet. Eller jag var där själv först eftersom att Moa inte var hemma (hon var hemma hos mig). Det blev ett litet missförstånd. Men det var lungt, jag hängde med Erik - ballast i stan näst efter mig då d.v.s. När Moa kom hem tittade vi på gamla brev och sagor vi hade skrivit när vi var små, de var riktigt pinsamma och ganska perversa tycker jag! Jag pallrade mig hem vid 21.00.

Igår, fredags så kom jag hem till Alex klockan 8.20. Jag var astrött eftersom att jag hade somnat 2.30 kvällen innan. Vi gick till stationen och åkte iväg med tåget. I Sthlm gick vi in i de flesta affärerna och Alex köpte ett par balla jeans och jag köpte en skogshuggartröja. Jag orkar inte berätta mer jag ska bara tillägga att bröden var stora (förlåt det där var internt men kunde inte låta bli). Vi åt i Kungshallen och fikade på Coffehouse by George, vi tycker ju om mat.
På tåget hem var det en väldigt diskret kille som satt mittemot oss med sin kompis som glodde på mig genom rutan. Han var från Köping så den stan tänker jag inte besöka frivilligt. Jag och Alex satt och skrattade, dock väääldigt diskret :P Jag: "Ska jag titta lite porrigt på honom?" *asg* Fast det var nog bara jag som tyckte att det var kul.
Vi somnade nästan direkt när vi kom hem eftersom att båda hade sovit väldigt lite natten innan och vi hade gått ungefär 26.703 steg.

Idag, lördag låg vi i sängen till 14.30 och tänkte på exploderande får och blåa grodor. Jag gick hem runt 16. När jag väl kom hem åkte jag och köpte chips och läste lite bok. Nu sitter jag här och lyssnar på Snook - svett och tårar och The Ark - It takes a fool to remain sane :D


/ xoxo

Tisdag

Idag har jag inte gjort något speciellt heller faktiskt. Vad mitt liv är händelserikt. Jag gick upp vid 11.30 och åt en liten frukost bestående av två barn yoghurtar och te som var rosa, det smakade inget vidare. Samtidigt tittade jag på Rush Hour 3. Jag hade beställt en QP meny med sprite till lunch av mormor och morfar så den fick jag hemlevererad framåt eftermiddagen. Sen har jag bara läst lite. Jag håller på och läser
"Sanningen om diamanter" - Nicole Richie's bok baserad på hennes eget liv. Den är faktiskt bra. Jag läste nyligen ut "Mina hemligheter" skriven av Sophie Kinsella. Den var också riktigt bra tidsfördrivläsning :D Oj vad hon läser tänker ni, men de här böckerna är inte speciellt svårlästa. Man läser ut dom på 3 dagar kanske.

I morgon ska jag klippa mig, vad ska jag satsa på för frisyr tycker ni? Något nytt? Eller ska jag bara låta frisören klippa 2cm som vanligt?


Gossip Girl ikväll missa inte det för allt i världen! :D


/ xoxo

Måndag

Idag har jag inte gjort någonting! Jag har haft skittråkigt, jag går till och med fortfarande runt i pyjamas. Jag såg någon konstig film på tv4 film som man blev jättedeppig av -.- tack tv4 film. Jag skulle vilja ha en stor påse med chips och en bra film att titta på OCH att jag var ensam hemma utan min jobbiga familj speciellt Gustav. Jag måste verkligen kontrollera mig för att inte ge honom en fet smäll ibland (jämt).

Jaha så nu tror jag att jag går och stirrar in i en vägg eller något. Vi ses.


/ xoxo

Söndag

Idag är det söndag fast det känns som en lördag. Jag ligger en dag efter .. eller jag ligger efter överhuvudtaget. Antalet folk som läser min blogg varje dag går neråt, jag förstår varför. Idag har jag för övrigt hängt med Moa vid Oset, vi störde oss på en kille och en tjej som inte höll handen och så fick vi höra väldigt vacker fågelsång av en kråka. Bara för er som inte förstod det var jag sarkastisk där. Sen satt vi också och tittade på kråkorna som halkade runt på isen som smälte och både Moa och jag tyckte att det skulle vara jätteroligt om dom ramlade i.


/ xoxo

Fredag

Idag hade vi två föreställningar på miljöshowen. Den första var för 8:orna och 6:orna, dom var urusla som publik!! Sen hade vi en föreställning till för 7:orna och sär eller vad man ska kalla dom. De var en mycket bättre publik. När vi hade haft båda showerna så städade vi i 5 minuter sen fick man gå hem. Jag kommer sakna alla i miljöshowen så mycket ;o Jag tycker att vi kan vara en egen klass .. då är alla roliga i en och samma klass och alla tråkmånsar i resten av klasserna. Vi skulle ha hur roligt som helst varje dag :D

Efter att vi hade städat fick vi gå hem vilket var ungefär vid 10.30 :D Jag gick hem och tittade på Fantastic 4 revence of the silver surfer och Pirates of the caribbean at worlds end. Sen så kom ALEXPALEX hem till mig och nu har jag en jättefin krigsmålning på min mage ..


/ xoxo

Torsdag

Idag var det "temadag" och vi skulle göra något till våra miljöarbeten. Jag gjorde en ful plansch, spelar roll hur man stavar det .. den är lika ful ändå.

Btw så vill jag inte ha miljöshow, jag kommer missa någon replik eller börja stamma. Tänk om jag ramlar av scenen? HAHAHAHA. För fult det skulle vara :P Nej men jag behöver ju inte ramla av scenen men någon annan kan ju göra det bara för skojs skull. Skadeglädje.  Idag är det alla hjärtans dag också, det är den gulligaste dan på heeela året :D HAHA tycker alla tjejer i alla fall.

Nu ska jag ge mig iväg för att träna i aulan, vi ses klockan 18.30(?) på scenen ;))


/ xoxo

Onsdag

Idag hade vi matteprov .. det gick dåligt. Sen var det spanska. Där förklarade Silvia vad ett adjektiv är sen fick vi titta på ett avsnitt av Extra. Efter spanskan var det svenska där vi tränade på det muntliga nationella provet som ska vara efter sportlovet. Sen hade vi lunch och i matsalen pratade vi med Elisabeth om att många killar var osociala och Elisabeth sa att de som var osociala aldrig skulle kunna hitta en tjej som orkade stanna med dom :P HAHA det är ju självklart egentligen. Vi kom på det här ämnet när vi nämnde att killarna i klassen var osociala. Såhär kan en konversation se ut mellan en tjej och en kille i våran klass.

Det bättre könet: Hej!

Det efterblivna könet: .....

Det bättre könet: Hallå, HEJ!!

Det efterblivna könet: Öh ... va? (drar ur mp3)

Det bättre könet: Jo jag sa hej ...

Det efterblivna könet: Öh jaha ... hej (sätter tillbaka mp3 i öronen och återgår till att stirra efterblivet in i väggen).

Jaja, sen hade vi i alla fall SO där vi skulle göra ett test för att få veta vilka jobb som passade var och en. Jag skrev ut familjerådgivare och copywriter. Det verkade passa mig. Efter det var det musik där vi har börjat göra en egen låt .. jag tror att våran handlar om en haj som heter Sven och han är bög?

Ikväll blir det LOST!!! Äntligen.


/ xoxo

Tisdag

Idag fick vi ekologisk kladdkaka i skolan, den var konstig men god. Nu har jag pluggat matte eftersom att det är prov i morgon. Jag kommer få IG eller det kommer i alla fall gå jättedåligt. Jag orkar inte bry mig just nu för jag är jättehungrig och orkar inte tänka även fast jag tänker hela tiden .. och alldeles för mycket. Speciellt på onödiga saker. Jag glömde bort vad jag skulle skriva nu ... öhh ... vad var det .. tänk, tänk, tänk NEJ TÄNK INTE! Skitsamma jag skriver det någon annan gång. Btw så har vi bytt platser och jag sitter med Sofia och Robin.


/ xoxo


Måndag

Dö måndag döö! Idag har jag haft miljöshow hela dan. Det har varit tråkigt och om jag hade vetat att vi skulle sjunga så mycket så skulle jag aldrig ha gått med. Det är många som har sagt samma sak, dock inte när Elisabeth har hört. I morgon är det vanliga lektioner igen men på torsdag PÅ ALLA HJÄRTANS DAG (!!!) ska det vara miljöskit igen, ärligt talat så skiter jag i miljön, jag gick bara med i showen för teaterna skull. Så nu vet ni det.


/xoxo


Söndag

Idag var det miljöshows träning, börjar miljösowarna i 9D 10.30 i morgon? Efter träningen gick jag och Alexpalex hem till mig. Visste ni att det finns ett speciellt ord för dom som har "Sexuell dragning till amputerade kroppsdelar" ?? Aja, det heter iaf Actrotomofili. Helt sjukt! Och till Alex: Jag tänker inte säga du vet vad till du vet vem! -.-

I morgon lämnar vi in miljöarbetena och sen är det miljöshowsträning igen, så jag tror att jag får sluta tidigare i morgon :D Sen tänker jag klaga på spanska läxan eftersom att den var jättesvår och hon kan inte förvänta sig att vi ska skriva en liten "uppsats" om vad vi skulle göra om vi var president på spanska!!! Vi har ju matteprov på onsdag ffs + att det är skitsvårt!


/ xoxo

Lördag

Idag känner jag mig duktig. Jag har städat mitt rum och skrivit ut miljöarbetet. Funderar på att göra spanska läxan också, vad har hänt? Enda problemet är att det säkert inte kommer att gå så bra. Jag ska skriva om vad jag skulle göra om jag var president på spanska! Jag som inte ens vet vad jag skulle skrivit om det hade varit på svenska.
 
Jag tänker recensera en bok som jag nyligen läst ut.
Den heter "I en klass för sig" och är skriven av Curtis Sittenfeld.

Boken handlar om en tjej som heter Lee Fiora som söker till en fin internatskola och kommer in på ett stipendium.  Boken var väldigt lång (444 sidor) och ganska långsam. Det handlade inte om så mycket egentligen, den visade mer hur det kunde vara att gå på ett internat. Jag rekomenderar inte boken till någon som inte orkar att läsa för att till och med jag hoppade ibland fram i boken för att den var så seg.

Boken får ♥♥ av ♥♥♥♥♥.xoxo / ♥

Fredag

Äntligen fredag! Jag vet att jag inte skrev blogg igår BUT I WAS BUSY :D Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag kanske är med i tv ikväll, klockan 18.45 i 4:an. Hmm, idag på lunchen så fick Ida och jag damp. Dom där goda grejerna vi ville äta tog precis slut när vi kom dit. De sa att de skulle fixa nya på en kvart, EN KVART VAFAN !! Vi gick och satte oss vid bordet igen och klagade på precis allt. Speciellt på att äckelmoset var för varmt. Till sist nästan skriker jag "när kommer dom där jävla fiskjävlarna" och då kom dom :P

Efter skolan åkte jag och Ida och solade, det var skönt även fast man inte blev så mycket brunare.
Nu sitter jag här med en kopp varm choklad och tråkar, vad händer ikväll??


Inne:                                            Ute:
Varm choklad                            Att vara sjuk :/
Varmare väder                          Snö!
Klaga på äckelmoset!
              Att inte ha något att göra.

Onsdag

Onsdagar är den lääängsta dagen. Vi har bara lektioner som är över 1h, rätt segt. Det började med matte och genomgång hela lektionen, mina ögon höll på att slå igen. På spanskan så såg vi klart på Spanglish och sen tittade vi på ett avsnitt av serien Extra. Vi fattar i princip ingenting eller i alla fall inte jag. På svenskan kollade vi på en dokumentär "Hugo och Rosa" och den var jättesöt. På lunchen var det Tici Man Sala eller hur man stavar det och sen åt jag och dom vid mitt bord 32 mackor tillsammans. Efter lunchen var det SO där vi fick skriva på våra miljöarbeten. Jag gjorde typ ingenting eftersom att jag föredrar att jobba hemma. På musiken var det läxförhör och sen redovisade jag min låt.

Läxor just nu:
Miljöarbete - Måndag
Matte prov - Onsdag
Nationellt prov, svenska - Torsdag
Inlämning av planering av idrottslektion - ?


xoxo /♥


Tisdag

Idag skrev vi NATIONELLA PROV i svenska. Det gick bra för mig. Jag hann i alla fall svara på alla frågor när det var 25 minuter kvar. När jag åkte hem ungefär vid 13.45 så skrev jag lite på miljöarbetet. Jag har en bit kvar på analysen att skriva nu. Efter det tränade jag lite på min låtredovisning och på musikläxförhöret. Jag känner mig stolt för att jag har fått mycket gjort idag.

Klockan 20.00 börjar efterlängtade Gossip Girl och i morgon börjar LOST igen. GAH, två bra serier dagarna efter varandra!


/♥

Måndag

Det är alltså skitmåndag igen. Helgen är alldeles för kort. I morgon är det det första nationella prov i svenska. Det enda positiva är att vi får börja en kvart senare: 8.30. Men visst kommer det att kännas skönt när alla nationella prov är klara. Jag kommer sitta och bocka av dom en efter en. Jag gillar att bocka av saker. T.ex. när jag har mycket att göra skriver jag upp allt på en lista och bockar av dom en efter en. Det känns lättare då. Det blir också lättare att komma ihåg saker eftersom att min hjärna är fylld med massa andra saker t.ex. vad som är höger och vänster. Eller den kanske inte är full utan den är bara så pass liten att det inte får plats något mer?

Jag har lyckats igen. Att fylla en blogg med skitsnack om ingenting.
För övrigt var jag i skolan til 18.30 för att det var miljöshow. Vi ska också träna på söndag klockan 14.00 -.-


/♥

Söndag

Oj, jag har inte skrivit på tre dagar, bad Kajsa. Jag kan berätta lite kort om vad jag har gjort även fast ingen bryr sig men bara för att irritera liksom.

I fredags så gick jag och Ida upp efter skolan och fikade på Bara Vara, det blev ganska mycket fika. Sen gick jag hem till Alex för att jag skulle sova där. Vi tittade på film :)

lördagen så gick jag hem ungefär vid 17.00. På kvällen tittade jag på Harry Potter och fången från Azkaban. Sen var jag så trött så att jag gick och la mig vid 00.00 någon gång ;o

Idag så har jag inte gjort så mycket. Jag var och skulle köpa ett Lexington överkast till min säng men det som jag ville ha var slut för tillfället (självklart just det jag ska ha). Sen tränade jag lite på min låtpresentation till musiken. Blä för skola i morgon.


/♥

RSS 2.0