Stockholms shopping

Hinner bara slänga in bilderna här på det jag shoppade igår i Stockholm. Ska nämligen snart bli upphämtad och åka till Löa, kommer hem antingen måndag eller tisdag beroende på vädret! Tryck på bilderna för att göra dom större!

1. Blå baddräkt med vita prickar 2. V-ringad långärmad tröja, lila och beige 3. Lite längre marinblå kofta 4. Oversize skjorta i manchestertyg 5. Beige sommarklänning


Ska man shoppa i sverige ska man shoppa i Stockholm

Som ni kanske kan utläsa av rubriken har jag nyss kommit hem från Stockholm där jag har shoppat loss hela dagen. Om ni är intresserade av vad jag köpte så kika in i bloggen i morgon! Skillnaden mellan Örebro och Stockholms kläder är att du kan hitta affärer och kläder till varje stil, det kan du inte i Örebro utan där får du verkligen leta. T.ex. om du nu skulle vilja ha ett par cowboy-boots så finns det en affär som säljer cowboy-boots och liknande i Stockholm. Om du ska hitta ett par cowboy-boots i Örebro däremot får du nog leta länge och när du väl har hittat ett par så finns det bara dom och inga andra och just dom råkar ju vara fula till på köpet.

Nu vill ju inte jag ha ett par cowboy-boots men jag tror att ni förstår vad jag menar. Men som sagt, kika in i bloggen i morgon om ni är intresserad av vad jag köpte :)


Lite lösprat

Idag har det inte heller blivit så mycket gjort. Jag känner att jag blir lite snurrig i bollen när jag ligger och pressar mig själv för att bli brun, hittils har det gått sådär. I morgon blir det också en "göra-ingenting-dag" men på fredag åker jag och familjen upp till Stockholm och shoppar och på lördag får jag träffa Alexander då jag åker upp till Löa :]

Nu ska jag ner och titta på Miss Marple, jag älskar engelska deckare!

Lite röd är man ju

Hej allihopa!

Har nyss kommit hem från en promenad där det inhandlades kokosbollar och nu ska jag strax titta på Morden i Midomer på 1:an. Idag har det bara blivit att sola och glida runt på en luftmadrass i "poolen". Vad har ni gjort?

Baddräkt

För någon vecka sen shoppade jag rätt mycket och jag har ju glömt att visa er min baddräkt som jag hittat så här är den! Den kommer jag använda mycket i sommar tillsammans med min hallonröda kofta och blåvitrandiga shorts!



Min dag

Eftersom att det var rätt dåligt väder på förmiddagen åkte vi iväg till Lindesbergs plantskola för mamma skulle handla blommor. Sen åkte vi in till centrum och gick lite i småbutikerna och åt pizza. Jag inhandlade faktiskt ett par chinos, har inte hittat några inne i stan men där hade dom faktiskt mycket snygga och annorlunda kläder. Nu ska jag kila iväg och titta på lillebrors fotbollsmatch, vi ses!

Dagens outfit

Det här är då dagens outfit, bloggar senare ikväll om vad jag har gjort idag för nu ska jag ut och sola! :)



T-shirten är min brors gamla
Tröja/kofta från HM
Jeans från Zara
Solglasögon från Indiska

jag dog och kom till himlen

I brist på annat klickade jag mig in på Barneys.com och genast fick jag den där deprimerande känslan. Varför har jag inte några miljoner som jag bara kan spendera på äckligt dyra kläder? Extra irriterad blev jag när jag klickade mig in på accessorar-utbudet och hittade exakt det diademet jag vill ha och tänkt göra själv men inte orkat. Bara 118 dollar...
Kläderna var också otroligt snygga och mindre risk att man köper något som någon annan redan har till skillnad från här i Örebro där alla går klädda precis likadant. Ja, det var lite av ett påhopp men sant.

Så nu har jag avreagerat mig :D


...

Hjälp vad jag har tråkigt.

The Sims Kajsa

Jag skäms lite men jag har faktiskt ominstallerat The Sims 2 på min nuvarande dator. Blev så sugen när jag såg att The Sims 3 hade kommit ut. Jag gillar ju faktiskt att bygga hus. Har just skapat en sim som ser ut som jag och så har jag självklart fuskat lite så att man har lite mer på bankkontot än 20.000.


Det har blivit ett beroende

Jag sitter nästan och hetsäter här! För övrigt ska jag inte göra något annat idag, midsommar har inte varit en så stor grej i min familj sen jag var runt 10 år. Så idag får jag väl hitta på något annat att göra medans övriga Sverige firar!


Under my umbrella

Idag har jag städat rummet som jag skrev att jag skulle göra tidigare. Jag våttorkade t.om. golvet och putsade föntrena så nu får det väl vara rent! Vad jag mer gjort idag? Ja, eftersom att det spöregnat till och från hela dagen så har jag inte gjort så mycket, bara målat naglarna. Kanske går ut och inviger mitt nya paraply senare!


Det är nog torsdag

Det regnar ute så nu ska jag städa!


Molnigt

Idag hade ju jag tänkt gå ut och lägga mig i solen men till min besvikelse såg jag att det var fullt med moln på himlen, typiskt. Och eftersom att jag inte kunnat publicera det här inlägget tidigare så kommer det nu.



Dresses

Här är då klänningarna jag inhandlat. En lite mer vardagsklänning och en lite mer fest (och när går jag på fest?). Föresten så har jag shoppat alldeles för mycket de här två dagarna men vad ska man hitta på liksom?






Jag är retro

Jag känner mig allt lite retro med mammas gamla 80-tals solglasögon.
Idag har jag föresten inhandlat två klänningar som jag tänkte visa i bloggen senare, håll utkik.



Dagens outfit


Röd kofta - HM
Vitt linne - NoaNoa
Halsband - vintage från Hermés

Detta med ett par mörka jeans till


Brunch

Imorse ställde jag mig och gjorde amerikanska pannkakor som brunch till mig, dom blev faktiskt supergoda tillsammans med lite sirap och varma björnbär! Samtidigt som jag satt och åt satte jag på en sån där töntig kärleksfilm. Hur smart är det när min Alex är ända borta i Kanada!?



After training

Har nyss kommit hem från ett väldigt hårt bräda medel-pass på friskis. Det är nog det passet jag blir mest svettig på och helt illröd i ansiktet. Som tur är blir jag i alla fall jämnröd i hela ansiktet, då ser det ju bara ut som om jag är lite solbränd...eller snarare helt brännskadad i hela ansiktet!! Men nu ska jag gå ner och ta en kall dusch med mitt nya persiko shampo och balsam. Vi hörs!

Pedikyr

Var på stan tidigare idag, inhandlade en pimpsten - ja det heter så och gick hem och gjorde pedikyr på mig själv. Det gick ganska snabbt faktiskt, lite fotbad med fotsalt i, pimpstenen för att skrubba med och sedan smörja in fötterna och på med strumpor. 


Vad gör ni när det spöregnar?

Jag hade tänkt gå upp på stan idag men det har ju spöregnat hela dagen så nu önskar jag att jag hade en bok istället. Skulle vilja ha den första boken i En shopaholics bekännelser på engelska, får köpa den i veckan, när det förmodligen har slutat regna.


Skolavslutning

Har nyss varit vid rävgången då vi hade en liten grillavslutning med hela skolan, förvånandsvärt många kom faktiskt. Tidigare idag var vi på City Konferenscenter där det var lite prat, sång och annat. Sedan gick jag och några andra från klassen till Jensen´s Bøfhus för att äta lunch. Och eftersom att Louise fyller år på lördag, grattis, så gick Ellen, Angelica, Veronica, Louise och jag och tog kort i en fotoautomat som minne till henne när hon åker till USA.

Vi körde faktiskt på sällskapsresans "IN, UUUT, IN, UUUT!"

Dagens outfit

Skolavslutning! Uppdaterar senare men här är min outfit.





Gråmulet

Idag var det som en liten klasskamp mellan alla klasserna, vilket är fem stycken. Min klass kom tvåa men det gör faktiskt inte så mycket, det var nog inte lika peppat som det skulle varit om vädret hade varit bra. Och eftersom att det var grått och regnigt ute åkte jag iväg till friskis och körde ett yoga-pass efter skolan, faktiskt ganska skönt! I morgon slutar skolan för mig, det ska faktiskt bli intressant att få veta alla betyg!

Träning

Nu är skolan i princip klar, i morgon är det lite tävlingar mellan klasserna och på torsdag är det avslutning! Just nu ska jag snart åka iväg och träna ett danspass på friskis, det är jätteroligt, helt galet. Träningsväskan är packad och angående håret så tycker jag att det blev mycket snyggare när man fick fixa det själv och det var lite ruffsigt.

   

Nytt hår

Vill självklart ruffsa till det lite mer, gillar aldrig när frisören fixar det


Jag ska klippa mig

Var nyss och beställde klipptid och hon hade en idag vid 14.00. Vad glad jag blir, ska klippa av mig ganska mycket för jag är så trött på mitt hår, det bara hänger där. Tänkte faktiskt klippa det till nyckelbenen, vad tycks? En bild kommer nog att läggas ut senare!

I skolan

Just nu sitter jag i skolan men det är inga lektioner idag och i morgon är det bra kemiredovisning. Åkte egentligen hit för att prata ihop mig med min redovisninggrupp men det verkade inte vara så populärt så nu sitter jag och Elin här och pratar istället.


lite tankar

Idag vet jag inte ens varför jag åkte till skolan, kanske för att kolla läget lite. Vi hade inga lektioner idag och i morgon är det bara företagsekonomi och sen helg då jag nog åker upp till Löa med Alex och hans familj. Idag har jag faktiskt hunnit städa mitt rum där det låg ett tjockt dammlager över allting och jag tror också att det låg en del gräs (?) på golvet...


Tack, tack, tack

Titta vad jag fick av min praktikplats idag då vi var ute på lunch, en tårtspade. Visst är den fin? Och jag vet att de möjligtvis smygläser min blogg ibland så därför länkar jag till UF:s hemsida där dom jobbar, hoppas ni blir glada nu :D


RSS 2.0