Ge bort kycklingar på hitta.se?

Kan man verkligen på allvar ge bort kycklingar till någon som fyller år?


Bildspecial från helgen

Det här är då Löa dit jag följer mer Alexander ibland!Dagens outfit

Ok, inte dagens outfit men jag had på mig det här i veckan i alla fall. Dålig blogguppdatering p.g.a mycket skolarbete, har prov nu ändå fram till påsklovet!


På gymmet

Igår tränade jag och Alex på gym. Jag har inte tränat på gym förut så Alex fick visa mig lite. Tydligen finns det också någon slags regel för Alex att man inte får ge beröm också. När han låg och körde bänkpress med jättetunga vikter (tyckte jag) så skulle jag stå bakom ifall han tappade den (som om jag skulle orka lyfta den ens). I alla fall efter ett tag så började han bli röd i ansitket så jag strök honom lite lätt i pannan och sa "vad gullig du är". Han gjorde en till sen tappade han balansen lite och var tvungen att lägga tillbaka stången. Tydligen fick man inte göra så för Alex, han kunde inte koncentrera sig om jag petade på honom och sa att han var gullig.

UF-mässa i Örebro

Igår var det alltså UF-mässa som jag var och jobbade på. Det var 90 företag som ställde ut, ganska mycket folk.Tillbaka i skolan efter 4 veckor

Otroligt dålig uppdatering jag vet. Jag har inte haft tid. I fredags var jag på Footlose med mamma, den var helt ok men lite fjantig fast det brukar ju musikaler vara. I helgen var jag med Alexander, idag var jag hos tandläkaren 7.45 och det är därför jag är i skolan så tidigt. Jag sitter ensam i klassrummet och dricker Coca Cola.

I morgon ska jag föresten jobba på Ung Företagsamhets mässa: Våga Vara Egen som är på Conventum Arena. Jag har aldrig varit där förut. Kom gärna och hälsa på!


Gossip Girl

Ikväll ska jag titta på Gossip Girl, hur många är det som följer serien?


RSS 2.0