Söndag - kalla mig lat

Brukar ni lämna kvar en liten slurp i mjölkförpackningen bara för att sen ställa tillbaka den i kylen och låta nästa person vika ihop den och slänga den?

Brukar ni ställa er tallrik på diskbänken och sedan smyga därifrån i hopp om att ingen ska säga till er?
 
Det brukar jag.

En annan sak jag har kommit på är att när jag har tråkigt äter jag bara för att ha något att göra. Jag kan gå och tugga på någon brödbit bara för att göra något och det här händer ofta. Alltså har jag tråkigt väldigt ofta så varför inte komma hit och underhålla mig!! Det där lät lite konstigt. Alltså jag menar självklart på ett icke perverst sätt.


Torsdag - krav

Jag känner mig fortfarande stressad, ge mig mitt skåp, min dator och mitt passerkort så blir allt bra. Tack på förhand!

Onsdag - linjal med Nalle Puh

Nu är det i alla fall klart. I tisdags var jag hos rektorn som verkar lite allmänt seg och frågade om det gick att byta linje till Management/natur och det gick bra. Fast det är först i morgon jag ska gå och träffa den nya klassen vilket kan bli lite jobbigt nu när jag har bekantat mig med min klass. Men det är ju bra att känna många! Angående rubriken så måste man ha införskaffat en linjal vilket jag inte hade gjort. Jag hade heller inte tagit mig friheten att sno en linjal från Engelbrekt när jag gick där. Jag hittade i alla fall en linjal med Nalle Puh på (jag hittade den absolut inte på mitt rum). Den får funka tills vidare.


Måndag - pepp?

Nej jag är inte peppad men jag kanske blir det i morgon eller snarare nästa vecka när vi får datorerna?

Söndag - i morgon

Min blogg ska komma tillbaka igen, jag lovar. Har faktiskt struntat i att skriva med avsikt. I morgon börjar JAG skolan. Thoren Business School i Örebro. Det kommer säkert att bli jättespännande. Uppdaterar i morgon!


Lördag - stillasittande

Den här veckan har det inte hänt så mycket p.g.a det dåliga vädret. Man har inte precis blivit peppad på att göra något. Det har mest blivit stillasittande framför datorn där ingenting händer som vanligt. Ikväll ska jag i alla fall gå på bio - i brist på annat att göra. Ska titta på Mamma Mia. Ska se om den är så bra som alla säger.

Uppdatering: Filmen var helt ok men lite fånig kanske. Fast det är ju musikalfilmer. Det enda dåliga var att tjejen bakom mig satt och sjöng med i låtarna, ganska falskt och hon skrattade lite...konstigt. Resten var toppen :)


Det här är jag

1992 (20 januari): föddes ett litet barn som mest liknade ett troll med svart hår som stog rakt upp på huvudet. Hon döptes till Kajsa Anna Matilda Nilsson. Hon har inte svart hår längre utan räknas numera till kategorin 'blond'. Bor nu i Örebro men planerar att flytta så långt bort därifrån som möjligt, när hon får chansen d.v.s. Går andra året på gymnasiet på ett program som är baserat på naturvetenskapliga programet, lättare att förklara det på det sättet.
 
Fritiden brukar ägnas åt vännerna, pojkvännen, shopping och en del skolarbete förstås. Favoritämne i skolan är engelska och religion och hon hatar matte, helt enkelt för att hon inte fattar någonting. Hennes humor skulle nog kallas sarkastisk och hon brukar oftast vara ganska negativ till allt vilket kan irritera många människor. Fast det bryr sig Kajsa inte om, hon är ju bara lite realistisk.

Även fast Kajsa är ett vinterbarn så tycker hon bäst om våren eftersom att det är en blandning mellan vinter och sommar. Sen ser man att det börjar bli grönt ute också och grönt råkar vara Kajsas favoritfärg. Någon speciell musiksmak har hon inte, hon lyssnar på det mesta. Speciellt det som man kan dansa till eller låtar med bra texter.

Kajsa - Galen, trevlig, rolig, snäll, social och otroligt himla jätteseriös!


Tisdag - innedag

Det är egentligen både bra och dåligt att det är dåligt väder. Det dåliga är ju förstås att brännan bleknar och den knappt existerar längre. Det bra är att man kan göra dom sakerna man inte vill göra när det är fint väder, som att städa t.ex. jag har just varit duktig och städat mitt rum och när mamma kommer hem ska vi fortsätta rensa hennes garderob med gamla 80-tals kläder som har hängt där i 20 år. Ni ska bara se vad hon har haft på sig...


Söndag - rensning

Igår var jag i Stockholm med familjen vilket resulterade i att man inte hann så mycket. Shoppade ett par jeans och solglasögon i alla fall. Eftersom att vädret är dåligt idag hade jag tänkt börja rensa min garderob - stället jag bara slängt in massa saker på golvet för att slippa se det. Hittils har jag bara gått igenom kläderna och har motvilligt fått lämna över mina favorit Acnejeans (jag växte ur dom för några år sen men låtit dom hänga kvar i hopp om att jag skulle krympa). Samma sak med min seglartröja från Henri Lloyd som jag också växt ur för ett tag sen (=3 år sen). Det går ganska segt för övrigt. Ska snart följa med mamma till Marieberg, tänkte passa på att leta efter några höstskor.

Fredag - 1 augusti

Hej på er, ni som är hemma vilket är ungefär noll personer! Jag är hemma igen efter en lång vistelse hos Alex. Vi har mest sovit, badat och åkt båt.

 

RSS 2.0