Söndag

Igår gick jag upp sent sen gick jag ut på en lång promenad i spöregnet utan paraply. Jag hade bara min Ipod med mig, skönt.

Idag har det inte hänt så mycket, jag har tittat på två filmer, Frukost på Tiffanys och Heartbreakers. Nu sitter jag här vid datorn och tråkar. Imorgon är det nyårsafton!!  2008 ..


/♥

Torsdag

Ida sov hemma hos mig från Tisdag till Idag.  Igår gick vi på stan och fixade lite små ärenden :D

Just nu sitter jag här vid datorn och har jättetråkigt, tråkigt, tråkigt.


/♥

Julafton

Idag är det julafton men .. varför är det alltid så tråkigt? Varför kan vi inte fira jul med hela släkten? Nejnej .. vi ska sitta där o glo på någon person som sjunger usla julsånger på tv .. helt ensamma. TRÅKIGT!!! Varför sitter man och längtar till julen hela året? Föresten varför ska man fira jul med familjen för? Kan man inte fira jul med kompisarna istället, mycket roligare!

Den här dagen började med att jag vaknade klockan 9.00 och tvingades upp för att äta GEMENSAM frukost bestående av en macka med julskinka på (spy) sen satte sig alla och väntade på att vi skulle öppna julklapparna (ja vi öppnar dom på morgonen.) Jag fick huvudvärk p.g.a att mina brorsor började bråka .. som vanligt.
Jag fick mest kläder och pengar.
Senare på dagen åkte vi hem till mormor och morfar för att äta julmiddag och öppna paket där. Vi såg Kalle Anka klockan 15.00 (som vanligt) och Karl-Bertil Johnssons julafton klockan 19.00 (som vanligt.) Jag tror att jag höll på att somna eftersom att mamma satt och sa: Hallå Kajsa?? hela tiden. Tills sist åkte vi hem och nu sitter jag här .. vid datorn.

God Jul och Gott Nytt År på er allesammans ..

Söndag

Dagen innan julafton, yey! Idag spenderade jag hela morgonnen åt att titta på Top 20- mest spelade låtar 2006 på MTV. Sen läste jag ut Harry Potter och dödsrelikerna och efter det så städade jag mitt rum. Snart ska jag äta och efter det så tänker jag göra lite mer kola.

I morgon blir det öppna paket :D Fast det är inte speciellt spännande, jag vet det mesta jag ska få.


God Jul och Gott Nytt År!!


/♥


Fredag

Ikväll ska jag på julbord på pappas jobb, blir kanske lite kul att träffa Elin, Matilda och Linnea igen! Jag ska äta hur mycket som helst, som vanligt.

Blää, vad jag har tråkigt nu. Köpte min sista julklapp till mamma idag, då var det avklarat.


Julbordet var ingen höjdare, Elin var sjuk :( Hela kvällen satt jag och trånade efter dom där goda drinkarna i baren .. surt. När småbarnen och några föräldrar skulle dansa runt granen började alla halvfulla vuxna att sjunga med. Jag satt hela tidne och väntade på att alla skulle bli jättefulla och börja dansa fult på dansgolvet.


/♥


 


Torsdag

Hej hopp hallå!

Igår fick vi betygen och jag är nöjd! Juldansen var kul .. men att vara i matsalen var ännu roligare hahaha! Lärarnas julspex var sisådär men när dom började sjunga Spice girls märkte man att alla tjejer i publiken sjöng med xD

Ikväll ska jag hem till Rödtott och sen ska jag sova där :) Och i morgon kl. 18.00 ska jag infinna mig på ett julbord med en massa fulla vuxna som dansar fult .. trevligt!


/♥

Onsdag

Idag var jag i skolan men vi gjorde inte så mycket där, skönt. Vi tittade klart på två filmer som vi hade börjat se och sen var det lunch - julbord. Det var faktiskt inget vidare och julmusten var ljummen, blä. Sen hade alla i klassen med sig julklappar för 20 kronor var. Vi la dom i en stor hög och om man fick en 6:a på en tärning fick man ta ett. Jag fick en julmugg gjord av Michelle, tack :)

Senare så åkte jag och Ida iväg till Hawaii och solade lite. Snart ska jag på julavslutning kl.18 :)



/♥

Tisdag

Idag var den efterlängtade klasskampen yey! Klassen var utklädd till raggar/mc tema :D Vet du vaaad .. VI VANN!! Ägda alla andra!! LOOOOSSSEEERRSSS! Maha! Jag har jätteont i halsen nu .. har nog skrikit för mycket. "/


/♥


Söndag

Igår så hade vi det mysigt på julklappsbytet, jag fick örhängen av Linnéa :D Tacktack! Vi åt god mat och sen delade vi ut våra julklappar. Senare på kvällen gjorde vi våran berömda lapplek. Man skriver massa rykten sanna/osanna sen lägger man dom  i en skål sen läser man upp ett i taget och diskuterar och om någon vet sanningen berättar den, kulkulkul! :D

Idag har jag varit på stan med mamma och köpt julklappar. Lyckades hitta till Oskar, Gustav, Alex och pappa. I morgon ska vi åka till Risbergska klockan 9.00 för att titta på någon dansuppvisning, orka!!!



/♥

Lördag

Idag har jag inte gjort så mycket, läste lite i Harry Potter haha och sen målade jag naglarna .. mycket intressant.
Ikväll ska jag på julklappsbyte med tjejerna, hoppas att den personen jag har blir nöjd över julklappen, jag skulle blivit det i alla fall.

I morgon blir det nog stan med mamma för att köpa lite mer julklappar, usch. Jag är verkligen urusel på att hitta presenter, jag är så kräsen. Jag tänker ut innan vad jag ska köpa och vilken färg och form den ska ha. Jag hittar självklart aldrig det jag har tänkt.


/♥

Fredag

Idag började vi 9.00 igen med matte, minns inte vad jag gjorde .. troligen ingenting. Sen var det klassråd och vissa av killarna i klassen protesterade mot vårat klasskampen tema, de visste inte vad dom skulle ha på sig. Vi sa åt dom att svart funkade och lite rockigt.  

Efter skolan följde jag med Ida upp på stan för att hon skulle hitta julklappsbytepresent och lite kläder till klasskampen. Vi hittade båda :D Sen fikade vi på Bara Vara som vanligt. Efter det åkte vi hem till henne och jag gjorde korkskruvslockar i hennes hår :D

När jag kom hem åt jag och sen satte jag mig (med min familj) och tittade på Supersugen. Dom var väldigt glada att jag var hemma för en gångs skull.
I morgon kväll är det julklappsbyte, kulkulkul!


/♥



Nu tänker jag kopiera in ett gammalt blogginlägg som jag skrev för längesen, Moa och Ida ... ni har nog läst det om ni orkade! :D Går att skippa om ni tycker det är ointressant ^^

Jag kom och tänka på en sak .. det här med högtider. Vad är det vi firar och varför? Det har bara blivit fler och fler grejer vi ska fira. Ingen kommer ju ens ihåg vad det är man firar? Eller så är det ingen som bryr sig. Jag menar på ALLA högtider finns det iaf god mat 8-)

Låt oss göra en lista :D
  • Lucia, infaller den 13/12 varje år. Förr firade man julfastans ingång och på Lucianatten slaktade man en gris. Men nu är det 2007 och de flesta äger ingen gris så vi fick helt enkelt hitta på något annat istället. Nuförtiden klär barn ut sig till Lucior, tärnor, stjärngossar eller tomtar och går ett tåg medans dom sjunger luciasånger. I skolor gör man ofta detta för att tjäna pengar.
  • Julafton, infaller den 24/12 varje år. Vad händer? Jo man träffar vänner och släkt (om man har några dvs) sen tittar man på Kalle Anka klockan 15.00 sen äter man julmiddag (där har vi den "goda" maten ex. kötbullar, potatis och prinskorv.) Senare på kvällen öppnar man alla paket som ligger under den fina julgranen! Men STOPP, varför firar vi då den här högtiden (personligen min favorit) ? Jo det är för att Jesus föddes men vem är det liksom? Erkänn, dt är ju paketen man vill ha xD
  • Nyår, infaller 31/12 varje år. Vad händer? Här kan man också träffa vänner och släkt (om man har några hihi) Sen kanske man äter middag, sen börjar den stora väntan på 12-slaget. Alla har klätt upp sig för det man firar här är det nya året! Varje år är det en person som håller ett tal på tv, det börjar "ring klockor ring .." Nästan alla som har läst det talet har dött några veckor senare :P (vet ej vad det beror på, iof var dom gamla som gatan.) När klockan slår 12 så smäller dom av massa raketer. Anledning till att vi firar det nya året vet jag inte. En teori som jag har fått från Herr Anonym är att vi firar nyår för att kunna sikta alla raketer mot Jesus men ingen har någonsin träffat honom. hmm .. 8-)
  • Påsk, firas i April, datumet varierar från år till år xD Vid påsk brukar man äta s.k påskmat vilket är ungefär samma som julmaten fast man äter mer ägg, dekorationerna brukar vara påskharar, kycklingar, hönor eller fjädrar som man sätter i påskris. På påsken får man också påskägg fulla med godis (föräldrarna kanske smyger med lite pengar också får man hoppas) sen om man inte bara får dom i handen måste man leta efter dom. Påskharen har ju gömt påskäggen .. typiskt -.- Påsken firas egentligen för Jesus skull .. där har vi honom igen, Jesus. Det finns tre dagar: Skärtorsdagen, (Jesus sista måltid med lärjungarna) Långfredagen (till minne av Jesu korsfästelse) och Påskdagen (firas till minne av Jesu uppståndelse.) Just det, det är på Skärtorsdagen som alla påskkärringar/häxor åker till Blåkulla xD Eller så tigger man godis istället.
  • Första maj, den 1 Maj såklart ;) Vi firar vårens ankomst med fyrverkerier och man kan höra sången "första maj välkommen .."
  • Midsommar, firas i Juli. jag vill inte ens prata om det .. jag tycker det är så fånigt. Man äter sill bara där mår man ju illa. Sen dansar man runt en pinne med två ringar på (som ser ut som ngt helt annat än en vanlig stång) man sjunger samtidigt visor. På huvudet har man en blomsterkrans och om man ska vara riktigt traditionell har man en högtisdsdräkt på sig :S Nu hoppar jag resten av midsommartramset.

Det var det .. jag tog inte med alla högtider, det finns ju födelsedagar också om man ska räkna dom som en högtid (ungefär samma som julafton, man är bara ute efter presenterna.) Halloween, firas den 31/10 fast det är inte så stort i Sverige eftersom att det kommer från USA. Men om man firar detta så klär man ut sig i läskiga kostymer och tigger godis.

- Bus eller godis/ tricks or treats?

Om man inte får godis vandaliserar man deras hus. Tröttsamt. Lika tröttsamt som att orka läsa hela den här bloggen. Du måste verkligen haft tråkigt eller så har jag tvingat dig att läsa den.

Torsdag - Lucia

Idag var vi och tittade på luciatåget i aulan, dom var great! Efter skolan gick jag upp på xstan med mamma, fixade julklapp till juklappsbytet.

Jag är jättepeppad till klasskampen, även fast vi kommer förlora men ändå :D Enbart för klädernas skull haha. När jag kom hem idag testade jag det jag tänkt ha på mig, skitläckert 8-)

I morgon är det fredag, skönt. Vi börjar klockan 9.00 igen för att vi inte har någon kemi på morgonen.


/♥

Onsdag

Idag hände inte så mycket i skolan, vi såg mest på film. Efter skolan gick jag och Alex upp på stan, vi åt på La baguette (precis som du Ida!)

- Ge mig knarke!! HAHAHAHA, undrar om det betyder knark? xD

I morgon är det lucia, då blir det glitter i håret och mitt säriga ljus som jag inte kan stänga av själv eftersom att det är lite glappt! Det bästa med lucia i morgon är att vi får börja senare: 9.00, prisa gud! Eller nja .. prisa idioterna som är med i kören så att det blir ett luciafirande! Prisa er allihopa!

Vad betyder prisa egentligen?
-Att man ger någon ett pris såklart! Eller ja typ ..

Låter stört i alla fall!


/♥

Tisdag

Idag har inte hänt så mycket alls, det är tisdag och det finns bara en bra sak med tisdagar: om 3 dagar är det fredag igen. Just nu sitter jag bredvid min bror som sjunger en dålig rapplåt där dom sjunger E hela tiden? Den är sämst, lyssna inte på den.

Jag är nörd. Jag sitter vid msn och bilddagboken minst 5h per dag. Varför? Jag vet inte, jag känner bara behov av det. Jag har oftast inget bättre för mig heller.


Jag har inte köpt en enda julklapp och det är snart jul! Vi firar att Jesus föddes men egentligen vill man bara åt julklapparna. Maten skiter jag i för när man sitter där på juldagsmorgonen och äter den äckliga skinkan som man har ätit till frukost 50 frukostar i rad så har man bara lust att öppna det där stora paketet som ligger under granen.

Jingle bells, med knarkad fransk tant? Nej tack, jag skippar nog det!

Vad hette Jesus i efternamn?

Sen tyckte en anonym person (André som tycker att han är snyggast i universum) att jag skulle skriva att jag har grön näsa. Så jag skriver det nu: Jag har grön näsa!


/♥

Måndag

Att försova sig,

Den här dagen började inge bra. Jag vaknade av att det var väldigt ljust i mitt rum till skillnad från vad det brukar vara när jag går upp för att gå till skolan. Jag tittade på klockan och såg att den är 10.45. "Va" .. tänkte jag .. "skulle inte jag gå upp klockan 8?" "Min klocka har inte ringt." I desperation försökte jag vrida och vända på klockan för att den skulle  vara 8.00 igen, det funkade inte. Jag springer upp och ringer till mamma. "Ring mig sjuk, ring mig sjuk!" Men sen så ser jag att nästa lektion börjar 10.55. Ja jag kanske hinner! Jag slänger på mig lite kläder och cyklar iväg till skolan. Så snabbt har jag ALDRIG cyklat förut. Vad som brukar ta minst 10 minuter tog idag 3 minuter!

När jag kommer fram till skolan springer jag ikapp dom som kommer från baletten och försöker förklara varför jag kommer sent och ser ut som "hej kom och hjälp mig". Det går inge bra eftersom att jag knappt kan prata så jag börjar hosta istället och nästan ramla ihop i trapphuset. Jag är sär!

Det var min morgon. Hur var din?


/♥

Söndag

Hmm, jag har inte skrivit på hela helgen så jag ska försöka komma ihåg så mycket som möjligt .. ok det där lät konstig...

Fredag kväll

I fredags kväll var det kareoke kväll, jättekul. Vilka var där? Ehm .. Jag, Alex, Ida, Moa, Louise, Emma, Kevin och Tommie. Vad pinsamt om jag har glömt någon :|

Lördag

I lördags så var jag med rödtottis (älskar att skriva sådär HAHA) sen åkte jag hem till Ida för en skön spakväll med översovning :D

Söndag

Idag så gick jag och Ida upp på stan klockan 14 för att köpa julklappar, det gick inge bra. Sen åkte jag hem till rödtott. Lite senare åkte vi upp till O Helga Natt det sög som vanligt. Men vi träffade Ida, Louise och Moa där så vi snackade lite med dom sen drog vi :P


/♥

Fredag

Jaaaaa, fredag. Hade kemi prov idag klockan 08.10, det gick helt ok .. tror jag. Men om jag inte får minst VG så ska jag förklara för Bengt att han är en Bengt jon och jag är en Kajsa jon och eftersom att Kajsa+ är mycket ädlare och ligger längre upp på spänningslistan än Bengt- så bildas ett galvaniskt element och då kommer Bengt- att brytas ner och till sist bli ett fult pulver som jag tänker stoppa i  en konservbruk och mata min brors hamster med!

.. Öhh .. aggressivt Kajsa!

Ikväll blir det kareoke kväll men precis som jag sa är jag inte lika peppad längre.


/♥

Torsdag

Det är torsdag idag. Klockan är 21.15 och här sitter jag, vid datorn .. suck! Jag har pluggat kemi idag också .. hela dagen. Jag förstår inte någonting. På provet kommer allt gå sämst, jag kommer misslyckas och då kommer jag att dö! Fatta jag kommer dö .. eller jag kan dö på söndag för då är den roliga fredan och den roliga lördan slut och man ska tillbaka till helvetet/skolan.

Jag ska gå och lägga mig .. senare. Nu ska jag sitta och stirra på en dataskärm och känna mig nöjd över att jag har pluggat även fast jag inte fattat någonting, hjälp?


/♥

Onsdag

Är det redan onsdag .. det är både bra och dåligt. Dåligt för att det är jobbigtsvårtkemiprov på fredag och bra för att jag längtar så himla jätte jätte mycket till helgen!!! Eller jag gör det nu i alla fall, på fredagen kommer jag säkert att vara skitsur över ingen som helst anledningen och ta ut det över någon som inte har med det att göra, det är typiskt mig faktiskt!

Idag hade vi oförberett matteprov i geometri det gick sådär :] När jag kom hem klockan 15.30 (det tog extra lång tid för att jag gick hem eftersom att jag har varit extra bortskämd i två dagar med att få skjuts till skolan i bil.) Angående kemi provet som jag inte fattar någonting av så har jag nu blandat ihop allting .. vad är det för skillnad på elektrolyt och elektrolys? Jävla skit elektrofuckinglyt :@ du förstör mitt liv! :D

På fredag kväll är allt över och då blire kul kul kul :D

/♥

Tisdag

Eller är det tisdag idag? Dom som känner mig vet att jag brukar hoppa över dom dagarna som jag inte gillar, tisdagar t.ex. Idag hände inte så mycket. Jag var i skolan som vanligt och vi fick lära oss lite av de andras dansverk, det var kul. På håltimmen åkte jag hem till Ida på den segaste cykeln i världen (hade gått snabbare att gå.) Vi gjorde toast och drack lite ananas juice med ost (i min självklart) vi skippade utspädd Campari den här gången. Tack och lov för det! Och vi åt heller inga mandarin skal som man spyr av.

Efter skolan så gick jag hem och fixade lite varm choklad och satte mig vid datorn för att skriva klart min teknik uppsats om Golden Gate-bron, äntligen klar. Nu är det dags att börja plugga till kemi provet som är tills på fredag. Känns ju väldigt upplyftande när man har fått höra att det är jättesvårt.


/♥


Måndag

Idag är det måndag igen, bara 4 dagar kvar till helg! Idag gjorde jag inte så mycket .. jo jag gick på miljöshowen efter skolan.  Vi gjorde inte så mycket skämmautsig övningar den här gången utan vi fick göra lärakänna övningar istället. Vilket gick ut på att vi smekte varandra på kinderna, ja vi är fullkomligt normala .. de flesta av oss.

Längtar jättemycket efter jullov och SKUMMTOMTAR *dregel* eller jag menade *megasuperdregel*


/♥

Lördag

Jag har ingenting att göra idag. Vad gör alla andra?
Fy vilken hemsk dag.

/♥

RSS 2.0