Jag kan rita, jag är inte rädd

Om jag får säga det själv är det ganska likt, vad tycker ni?


Man märker att vi är Svenskar

Det verkar som om alla har fått slag och tycker att det är jättevarmt ute. Hur kan man gå i kortbyxor liksom, jeans duger bra och jacka behövs när man är ute. Jag fryser i alla fall, kanske för att jag inte orkade hitta den perfekta kombinationen av kläder idag och bara tog på mig en t-shirt. På bilden ser man i alla fall lite av min dagens outfit.ljusa stuprörsjeans från Zara's basic kollektion
T-shirt med tryck på ryggen från Replay

Bara för skojs skull

Rött läppstift är inget jag skulle använda till vardags precis men det blir alltid lite coolt på bild.


Härligt

Vilken skön helg jag har haft! I fredags var jag och Alexander på bio, Boat that rocked. Jag tyckte den var bra, rolig! Vi har också hunnit med att spela lite brännboll i parken, bakat och legat ute i solen och myst. Nu får vi se hur allt går i veckan när jag inte har pluggat alls som jag åtminstonde brukar göra litegrann.

Hur har ni haft det?


Måns Möller

Hann inte uppdatera igår blev så sent. Tror att det var runt 60 personer som var och tittade igår på vårat lilla öppet hus med Måns Möller, lite halvdant att inte så många kom men Måns var jättebra! Fick inte så bra bilder, men här är en i alla fall!


Dagens outfitKlänning från Vila
Skor från Vagabond
Jacka från Boomerang
Strumpbyxor ?

Är man trött eller?

Blev ingen träning igår för Friskis&Svettis var stängt eftersom att det var en röd dag, det borde jag ha varit smart och kollat upp innan. Jag tog en kort joggingrunda istället - jag dog.

Idag var första skoldagen efter lovet och man kände sig väldigt väldigt trött! Efter skolan tränade jag step up, måste komma igång igen med regelbunden träning även fast det blir lite mindre veckorna vi har mycket att göra i skolan. I morgon så kommer Måns Möller till våran skola, det har skickats ut inbjudningar till alla 9:or som ska börja till hösten, det ska bli kul, uppdaterar i morgon!


På påsklovet har jag...

På påsklovet har jag haft fullt upp, jag var bland annat i Stockholm ons, tors med Alexander och den här helgen var jag i Löa och blev medbjuden på Boda Borg som en försenad födelsedagspresent till bland annat Alex av hans systrar. Tjejerna vann såklart! Just nu sitter Alex bakom mig och pussas i nacken där jag råkar ha en nerv som ger mig något slags ryck. I morgon tänkte jag gå upp och ta det tidigaste passet på Friskis&Svettis som är vid 11.45, ganska sent tycker jag ändå. Senare hade jag tänkt sätta mig i solen och skriva lite på en uppsats jag håller på med.

Vad har ni gjort på lovet?


Ett par rosa byxor och ett par jeans som jag köpte i Sthlm, köpte även en ny plånbok.
  

Nu sitter jag i skolan

Extremt dålig uppdatering men jag kan faktiskt skylla på att mitt trådlösa internet hemma är avstängt i någon vecka. I söndags var jag på modevisning på Club 700. Det var Entrés elever som gick modell för många affärer som finns i stan. Eftersom att det var Entré som var med var det inte bara gång på catwalken utan dans också.

Veckan nu innan påsklovet har vi de sista proven. I tisdags var det sista matteprovet i matte A och på fredag har vi prov i biologi A - genetik. Igår testade jag och Alex en ny Ben & Jerry´s vilket blev våran nya favorit.


RSS 2.0