Tisdag - Rix Fm

Ska snart åka hem till Alex.
Vilka kommer på Rix Fm i morgon föresten?


Köp till mig

Dom är mina, synd bara att jag inte har hittat dom i Sverige än. 120 euro.

Italien -08

Jag har skrivit en resedagbok under tiden jag varit i Italien men den blev väldigt väldigt lång. Ni som känner mig vet ju hur jag kan dra ut på saker och i det här fallet blev det väldigt tråkigt också. Så jag ska inte skriva så långt, mest lägga upp lite bilder som ni kan titta på istället. Om ni inte alls är intresserade av det så kan ni bläddra ner till inlägget under (Italien -08 shopping) där det finns bilder på mina inköp, du kan också hitta det under kategorien "kläder och sånt".

Jaha, så jag har alltså varit borta i ungefär 2 veckor. Det har varit soligt mestadels av tiden men en dag var det riktigt mycket åska, men som man säger "efter regn kommer solsken". Jag har mest legat på stranden och på kvällarna har vi åkt iväg till städer runtomkring där vi bodde. Jag har varit i Rom, Ancona, Sirola, Loreto, Castelfiaro, Osimo, Padova, Jesolo, Lignano Sabbiadore, Bergamo och Venedig. Jag bodde första veckan i Numana och andra veckan i Bibione.


Italien -08 shopping

Ja jag shoppade, faktiskt! Tryck på bilderna för att göra dom större.


Lördag - 5/7-20/7

Hejdå Sverige, nu åker jag till Italien ett tag. Kommer hem igen den 20:e och jag vet att ni allihopa kommer sakna mig, bara att erkänna. Dator kommer att finnas med, dock vet jag inte om internet kommer att finnas. Får hoppas på att jag kan plocka upp något trådlöst hos grannarna. Bilder och blogg kommer komma under tiden om jag hittar något internet annars får ni helt enkelt vänta tills jag kommer hem! Vi ses!

Onsdag - mycket att göra

I veckan har jag hunnit vara hemma hos Alex i Löa i några dar och sen var jag här i stan - med Alex. I morgon kommer jag inte heller hinna skriva eftersom att jag och Alex (nej jag har inte nämnt hans namn 150 miljarder gånger) har 1 år. Sen på fredag natt tar jag flyget till Italien!


RSS 2.0