Lördag - för varmt för att överleva

Hela veckan har det varit varmt, igår hängde jag i Stadsparken med massa folk. Idag ska jag åka till Stadsparken igen för att sola och lyssna på musiken som ska vara där. Egentligen är det för varmt för att vara i en stad där det inte finns något vatten om man då inte vill doppa tårna i "pölen" (Alnängsbadet) och dö av förgiftning. Försöker dock att sola mig brun men det fungerar inte så bra eftersom att mitt pigment verkar ha lämnat mig för ett antal år sen.

Ha en bra dag i solen och lova att överleva hettan!

Torsdag - överviktig

Idag på engelskan började vi titta på dokumentärfilmen "Supersize me" och nu när jag var på stan idag så såg jag bara massa tjockisar. Inte bara vuxna utan också barn i 10-års åldern. Jag menar när jag var så gammal tyckte inte jag att dom i samma ålder var överviktiga men nu är det ju jättemånga små. Det jag helt enkelt vill komma fram till är att vi som är födda 1992 är bättre helt enkelt.

Och så kan jag ju tillägga att det faktiskt inte skulle sitta fel med en cheeseburgare nu, jag är hungrig.

Tisdag - damp?

Nu har min blogg äntligen börjat att publicera inlägg igen men nu kan man tydligen inte kommentera, vad trevligt. Fast då slipper ju ni som läser kommentera vilket alltid är bra. För övrigt har jag varit och tagit min andra Gardasil spruta mot livmoderhalscancer, det gjorde ont och jag fick ingen plastsköldpadda den här gången. Jag har inte pluggat någon historia och klockan 20.00 ska jag titta på Gossip Girl med Alexpalex.


XOXO / K

Måndag - äntligen

Jag har inte kunnat publicera bloggar sen i Torsdags men nu verkar det fungera igen!

Torsdag - problem 2

När det är sol ute känner man sig tvingad att vara ute och sola. Alltså blir man deprimerad när man sitter här istället och solen lyser in (alldeles för starkt) genom fönstret = deprimerande. Jag orkar inte gå ut heller för solen verkar inte vilja lysa på mig utan försvinner snabbt bakom ett moln och så står man där och ser lite sur (och blek) ut. Det är ett stort problem.

Torsdag - problem

Jag har ett problem. Alla kommenterarer jag får visas inte under inläggen? Jag kan bara se dom om jag loggar in på bloggen. Någon som vet vad det är för problem?

Föresten, hur tråkigt kan man ha? Jag sitter och lyssnar radio och målar naglarna. Man har ju haft roligare som t.ex. idag i skolan på Englafestivalen. Dock gick inte rätt bidrag vidare. Det borde ha stått mellan 9D och 9A, resten var ju ganska tråkiga/seriösa. Men det är bara min åsikt.


XOXO / K

Onsdag - x2

Här kommer ett till inlägg, inte för att jag har lust att skriva utan för att jag är extremt uttråkad. Har alldeles nyss testat min outfit till balen vilket inte var så kul när man precis hade ätit en pizza.  I morgon är det Englamilen och Englafestivalen då killarna förmodligen kommer misslyckas med att framföra vårat kareoke bidrag - här är man positiv förstår ni. För övrigt längtar jag inte alls till Englamilen. Vad är det för mening med att springa runt en bana med en galen Bengt som står vid vägkanten och skriker "vad är det här för fågel" samtidigt som han håller upp en liten fågelmodell i trä. Ingår det i betyget? Skulle inte tro det så varför springa allt vad man har runt en bana? Kanske isåfall för att springa ifrån Bengt.


Tryck på bilden för att få den större (för er som inte förstått det än).

Onsdag - veckans pausfågel

Idag har jag:

*Städat mitt rum
*Dammsugit undervåningen
*Bakat sockerkaka
*Plockat ur och in i diskmaskinen
*Avbokat frisör
*Bokat  klipptid (hos en annan frisör)
*Pratat med en (annan) frisör om hur jag vill ha håret på balenDagens bild: ett litet Fashioncore (emo - för er som inte fattat att det är en musikstil) brake.


Tisdag - brake a leg

Hejhej, idag har vi fortsatt med lagets dagar som det kallas vilket (tydligen) går ut på att man ska umgås så mycket som möjligt med sitt arbetslag, vilket jag inte har märkt något av än. Igår dansade vi med svettiga killar, jag erbjöd Ida att försöka bryta mitt ben och idag har vi lyssnat på en 2,5h lång föreläsning om förintelsen där man kunde höra ... det mesta hälften av det han sa, men jag tyckte att det det fina taket var intressant ändå.

Ikväll ska jag titta på Gossip Girl som äntligen har börjat igen och Alexpalex ska komma hit och vara störande moment. I morgon är det Operation Dagsverke då alla ska "arbeta", good luck!


XOXO / K

dagens I-lands problem

Jag har tänkt på dom här småsakerna man irriterar sig på. Som t.ex. när man rostar bröd. När man rostar bröd vill man att brödskivorna ska bli lika rostade på båda sidorna, man vill ju inte ha en vit sida och en brun sida. Så därför skruvar man på värmen lite extra för att de första brödskivorna ska få färg överhuvudtaget. Resulterar blir att de tredje brödksivorna du stoppar i blir kolsvarta och då blir man ju sådär .. mindre glad.

En annan sak jag tänkte på är när man sitter hos frisören och det helt plötsligt börjar klia på näsan. Man kan inte klia sig eftersom att man sitter med det där skynket på sig. När frisören äntligen går iväg för att svara i telefon drar man snabbt fram handen och river sig lite på näsan sen snabbt in med handen under skynket igen. Man känner sig nu ganska nöjd med sig själv och tittar upp i spegeln för att märka att JAG HAR ETT STORT FETT J*VLA RIVMÄRKE PÅ NÄSAN!!! Precis vad jag ville .. toppen!


XOXO / K

Söndag - i'm back

Förlåt för att jag är sämst, jag ursäktar min sämsthet. Jag har inte skrivit blogg på ett bra tag. I veckan har jag helt enkelt inte suttit vid datorn och i helgen har jag inte varit hemma. Jag har varit med Alex i Löa - och vad har vi gjort? Jo vi har tittat på Lejonkungen och Fucking Åmål, sen blev det också en del tv bland annat gamla avsnitt av Gossip Girl och Pussy Cat Dolls. Gossip Girl är numera Alex favoritprogram, eller han börjar åtminstonde förstå vad karaktärerna heter (vilket räknas som ett framsteg)

 Har för övrigt en h*lvetes massa bilddagböcker att titta på.


XOXO / K

Måndag - intresseklubben antecknar

Efter skolan gick jag och Alexpalex till parken. Bli inte ledsen nu, men Alex ibland är du så knäpp. Ibland när man går förbi någon så kan du bara säga "ful kärring". "Jaha" liksom... Jag vet aldrig vad jag ska svara på det. Om det ens var en fråga, så mitt svar brukar ofta bli just "jaha". Jag vill bara säga det för man blir faktiskt lika förvånad varje gång :D


XOXO / K

Söndag - dagen innan måndag

Igår så följde jag med Ida till Deed, ett café. Där var också Moa, Emma, Carro, Julia, Elsa, Sandra och Agnes. Det var första gången jag var där och jag tyckte det var jättemysigt. Fåtöljen jag satt i var jätteskön och den ville jag ta med mig hem. Efter Deed åkte vi till stadsparken men eftersom att man inte kände någon där åkte jag, Moa och Emma hem till Moa och tittade på High School Musical, den var faktiskt väldigt töntig. Idag så har jag solat, varit en stund med Ida och joggat/gått med mamma. I morgon väntar baletten, pilates den här veckan också!


XOXO / K


Lördag - fruktsallad

Idag var jag på stan med Helena. Vi fikade på Bara Vara, det blev juice och en fruktsallad med glass - standard. Sen åkte jag och köpte en fet påse med godis och la mig och solade i trädgården. Nu är jag jättebrun albino. Vad händer ikväll?

XOXO / K

Fredag - värme

Idag efter skolan åkte jag och Alexander till stadsparken. Vi la oss på en filt och spelade kort - jag fuskade såklart men dumdum-Alex märkte inget som vanligt. Du ska inte lite på mig jämt älskling ;) Sen fick vi besök av en liten pippifågel som jag tyckte var söt men det tyckte inte Alex. Han bara skrattade åt den för den gjorde något konstigt med huvudet.

XOXO / K   

Torsdag - eh?

Som ni kan se har jag gjort mig en ny layout, vet inte riktigt vad jag tycker om den men jag ville ha lite ljusare.
Jag skulle dock vilja göra en egen header men har inte Photoshop.
Har försökt ladda ner det gratis men jag litar inte riktigt på det när det är Zip-filer.
Jag menar Zip-filer riktigt skriker ut "ladda ner mig, jag kommer spamma alla dina
kontakter på Msn Messenger sen kommer jag radera din hårddisk.
PS. jag är ett virus".
Nej tack...jag tror att jag avstår.

Apropå ingenting. Min bror är ju knäpp.
Han säger saker man inte säger, speciellt inte till sin syster
som t.ex. "du ser sexigare ut om du har håret sådär"
eller (det värsta jag någonsin hört från hans trut) "Kajsa, dina bröst har blivit större".
Eh jaha...jag som tycker att mina bröst har varit lika stora små sen det jäkla vinterkriget!
Tack för att du påminde mig. Fast ibland är det faktiskt bra att ha en 14årig (pervers) bror.
När han säger kommentarer som "ska du verkligen gå ut sådär?"
börjar man fundera och kommer så småningom fram till en lösning: jag borde ha kortare kjol.

Have a nice day in the sun!


XOXO / K

Onsdag - jag är offline

Hej jag är taggad ... not... Fick veta resultatet på C-delen i matte nationella proven idag.
Jag gick ut lite flinande från rummet och tänkte "fan vad dåligt det gick".
Jag menar vad är jag för en korkad typ som flinar när det går dåligt.
Ärligt talat ville jag bara skratta väldigt galet och väldigt högt rakt ut i hela klassrummet.
Dock struntade jag i det, någon kan ju tro att jag är korkad (det var ett skämt, folk tror
redan att jag är korkad är dock rätt trött på att alla driver med det).
Nyss på msn undrade jag varför ingen skrev till mig, vad var problemet?
Jag menar ingen brukar skriva till mig ändå men chansen minskar
nog mer om jag har status: visa som offline som jag hade.


XOXO / K

Tisdag - kiss

Varje dag den här veckan har jag kommit hem med huvudvärk, vem har bankat en spikklubba i mitt huvud?
OCH vem i h*lvete har pissat i mitt skåp!? Jag är rätt trött på att det luktar hamsterpiss i det!!!
Visst jag är inte den enda som har samma problem men vem bryr sig frivilligt om någon annan.
Eller jo jag bryr mig visst om någon annan - min andra hälft.
Vilket är min goda sida. Alltså inte god som i god att knapra på, utan god som i snäll.
Nej ok, jag bryr mig visst om andra. Ta inte ut dina aggressioner mot andra Kajsa.
Men jag är bara så trött på att det är kiss överallt där jag är.
Jag menar, vem var det som hade kissat på min stol på svenskan?
OCH PÅ MITT GOLV!? Ja jag känner att jag har äganderätt på golvet där min bänk står jag tvingas sitta.

Sådär nu är jag glad igen, den glädjen förstördes dock av att vi har SO ekonomiprov i morgon. Grattis.


XOXO / K

Söndag - korv med bröd

Usch för söndagar, det är sånna där dagar man inte göra något alls.
Man bara sitter hemma och har tråkigt.
Fast idag så hade jag och Alexander tråkigt tillsammans, förvånade alla blir eller hur.
Vi kom på ett jätteroligt vad som han ska klara av att hålla i en vecka.
Eller jag tyckte det var jätteroligt men jag tror inte att han tycker att det är speciellt roligt.
Vi behöver nog inte gå in på vad vadet går ut på.
Han kommer aldrig att klara det, HAHAHA (=skadeglädje).
I morgon är det måndag igen och man börjar tänka "snart är det fredag".
Ha en otrevlig söndagskväll.


XOXO / K

Lördag - knark

Hej hopp, här sitter man och knarkar tuggummi. Fråga inte hur länge jag har haft det här tuggummit i munnen, smakar inte alls lika gott som det gjorde för X antal timmar sen.
Haha, nej där ljög jag. Jag sitter inte och tuggar på något tuggummi överhuvudtaget, i och för sig skulle jag göra det om jag orkade sträcka mig efter tuggummipaketet Ganska synd att jag är så lat av mig.

Torsdag, fredag och halva lördagen har jag spenderat hemma hos Alexpalex, jag knarkar honom också. Det är inte bra. Man blir lätt beroende men det gör inget för min del, tyck synd om honom istället.

Nu får ni klara er utan mig för jag ska titta på Eva&Adam!


XOXO / K

RSS 2.0