Höstlov

Ska strax kila iväg hem till Alexander där han ska ha lagat middag åt mig. Vad står det i hans blogg idag? Han har sagt åt mig att jag inte får läsa!! Jag ska i alla fall stanna där tills söndag antar jag. På onsdag är det White Night som vi ska gå på (och ingen annan tydligen) och 1 november är det någon slags Halloween maskeradfest. Pax för att vara vampyr :)

Ha en mysig kväll!

Jag tycker om chokladpudding

...även fast det ser ut som bajs. Tog en paus från pluggandet av biologi. Jag vet att jag har pluggat det hela veckan men det ger inget kan jag säga. Enligt mig är boken inte skriven för ett gäng 16åringar som faktiskt inte bryr oss om att nederbörden minus avdunstningen kallas humiditet. För mig är det faktiskt helt oväsentligt. Men provet är i alla fall i morgon och jag känner mig helt oförberedd. Men håll ut, snart är det höstlov och då blir det massa skoj.

Vad har ni gjort idag?

Problem

Idag blir det mest plugga biologi igen men var uppe på stan en stund och hämtade min klänning som jag köpte i helgen. Är tråkig som inte lägger ut den på bild men det blev inge bra. Just nu är jag också på jakt efter kläder till gymnasiefesten där det är dresscode: vit. Jag som inte råkar äga mer än vita linnen, hur snyggt är det. Får se om jag hittar något bra. Fast är det överhuvudtaget någon som ska gå dit?

Jag tycker om maträtt

Jag pluggade med maträtt idag, Alex nya namn eftersom att om han inte hade vetat att han hette Alexader skulle han tro att han hette maträtt.


Biologi för hela slanten

Idag har jag bara pluggat biologi - ekologi eftersom att jag har prov fredag och det är bäst att börja tidigt. Det är ju bara synd att jag inte förstår vad som står i boken. I bokens ordlista beskrivs producent som "de autotrofa organismer som bildar de organiska föreningarna i ett ekosystem" om jag ska vara ärlig säger det mig inget alls.

Har ni haft en lugn söndag?

  

Lat lördag

Igår var det då spakväll och idag blev det stan en stund. Inhandlade ett halsband.


Spakväll

Strax ska jag iväg till Ida där vi ska basta, äta pizza och titta på Gossip girl! Lugn fredag. Hur ser eran fredag ut?

      

Här är snyggingen själv!

Plugga, äta, sova

Matteprovet idag gick väl helt ok. Säger jag nu, får se när jag får tillbaka det. Den här dagen ägnades åt klassråd, elevråd och nu sitter jag och repeterar spanska. Ska ha ett litet "prov" på vad vi kan i morgon. Är faktiskt ganska nervös eftersom att det var mer än jag trodde. I morgon kväll blir det i alla fall lite mer roligt när jag och Ida ska ha spakväll och Gossip Girl maraton med nya avsnitt!

Hur har er dag varit?

Ojdå

Blä, idag har jag bara pluggat matte sen jag kom hem från skolan. Har spanska prov på fredag också. Ska repetera i morgon. Sen ska jag och Louise redovisa om äng på fredag, vi har inte tränat. Helt plötsligt blev det jobbigt :0

ÖvningskörD

Idag blev det mer plugga matte och sedan åkte jag, mamma och Oskar ut och övningskörde, andra gången för mig Oskar satte på sig bältet efter mitt första försök att starta bilen eftersom att han förstod att det kanske behövdes. Behöver jag säga mer? Mamma säger att jag kör som en pensionär, jag sitter tydligen framåtlutad och ser livrädd ut. Jag har också förstått nu att det inte hjälper att skrika "kör då bilhelvete" när man ska starta...



Dödens bok

Har just pluggat matte i ungefär 3h vi har prov den här veckan och jag är ju inte så haj på matte om man säger så. Jag hoppas att det går bra ändå. I morgon är det skolfoto för gymnasiekatalogen också, jag måste börja träna på miner, haha.

   

Dagens schema

9.55 - 11.00 Svenska
11.05 - 11.45 Lunch
11.55 - 13.25 Matte

Varje dag finns ett visst antal timmar att fylla ut

Söndagar brukar vara en sån där dag där man tar igen allt man inte har gjort i veckan. Idag har jag t.ex. storstädat hela mitt rum eftersom att min mamma sa att man faktiskt kunde bli sjuk av så mycket damm. Jag har också hunnit köpa träningskläder, börja på labbrapporten och varit ute i det fina vädret. Vad har ni gjort idag?

Om ett tag ska jag titta på Gossip Girl som jag ser fram emot varje vecka, synd bara att det finns internet så att jag kan tjuvtitta på avsnitten men det är kul att se igen!


Kalas

Idag var det gemensamt kalas för pappa och Oskar som har fyllt. Det serverades smörgåstårta och prinsesstårta och jag fick en present fast jag inte ens fyllde år, en påse med plopp och ett biokort på 200 kronor! Tack. Nu ska jag springa ner och titta på Eva&Adam som går på tv igen, rekomenderar!



Vad har ni gjort idag?

Nya tillskott i badrumsskåpet

Har äntligen köpt Dust it som man använder för att få lite volym på håret. Ni som känner mig vet ju hur mycket jag klagar på volymen i mitt hår så här är räddningen. Förra veckan köpte jag också en ny foundation. Brukar inte använda det egentligen men det ska man tydligen så att inte smuts släpps in i porerna, vi får se om det fungerar.

Vad är era bästa produkter?


OSIS+ Dust it från Schwarzkopf              Foundation från The Body Shop     


Resultat

Bloggkoll.se - följ min blogg

Följ min blogg med bloggkoll

Nu har jag nyss registerat mig på bloggkoll.se så nu kan ni lätt följa min blogg utan att behöva gå in på den! Smart va, sen är det ju frågan vilka som är medlemmar på bloggkoll. Det återstår att se! och ja, jag har skrivit två inlägg idag, hoppas att ni inte missade det!

Lär mig konsten att kyssas vid rätt tillfälle

Äntligen helg, fast jag tycker att veckorna går väldigt snabbt ändå. I helgen händer faktiskt inget speciellt ska nog vila upp mig, det här med att sitta vid datorn varje dag tär lite på kroppen faktiskt. Sen så har jag ett tips på ett tvprogram ikväll som går på 2:an. Jag såg det i tv-tidningen och tyckte att det verkade spännande. Jag tror att det är något slags barn/ungdomsprogram som heter Ramp (kan ha sett det förut) och ikväll handlar det om att kyssas, när det är rätta tillfället att kyssas och när man rättar till en kyss som blviti fel. Haha, jag tyckte det lät intressant. Klockan 19.30 i 2:an alltså.


Fotograf: Ida Bergström

Tips: peeling

Igår när mamma kom hem frågade hon mig (väldigt entusiastisk) om jag hade testat kaffesump som peeling. Jag tittade konstigt på henne och svarade ganska självklart nej. Det pinsamma var ju att det fungerade! Värt att testa, jag menar det är ju billigare än vanlig peeling som oftast är urdåliga!

Labbrapporter?

Sitter just nu och skriver otroligt tråkiga labbrapporter. Är det någon som vet hur man skriver ihop tre olika labbar i en och samma labbraport?

Kanske ska skriva om något roligare, om det nu finns något. Vad har ni gjort idag?

Jag och Alexander

Igår fotade Ida mig och Alexander. Ni kan kika in på hennes blogg för att se fler bilder.

Den här bilden tyckte jag var lite smårolig!



Power-point - ganska jobbigt

Har just kommit hem ifrån Louise. Jag och Alexander var där för att jobba med vårat jätteroliga projekt som handlar om vatten föroreningar. Vi håller på att göra en power-point presentation, vi kommer antagligen att jobba väldigt mycket med det under åren. Varendra lektion består ju nästan av en power-point presentation som är gjord av läraren, ibland bra ibland mindre bra!

Dagens outfit

Fick just hem CSN-kortet där det ska finnas bra rabatter. Tyvärr finns det inga i Örebro förutom att man kan få rabatt på datagrejer, toppen.

Här är då dagens outfit!


I skolan

Sitter i skolan nu, håller på med ett astråkigt projekt!! Verkligen astråkigt. Killarna sitter och spelar CS och vi tjejer sitter och läser blondinbellas blogg. Vi slutar i alla fall 13.25 - efter den här "lektionen". Senare lägger jag upp dagens outfit, det kan ni ju se fram emot!

Stressiga söndag

Det nya programmet Stjärnor på is som jag såg igår var faktiskt ingen höjdare, kommer nog inte att följa det varje lördag däremot slötitta på det i brist på annat.

Idag var jag på Marieberg med mamma (=plånbok) sen åkte jag hem till Alexander med munkar, Geisha choklad och en festis. Jag tror att han blev glad. Nu sitter jag här och väntar på mat, köttbullar och potatis. Ikväll ska jag också titta på säsongspremieren av Gossip Girl 5:an (19.00) missa inte!!


Att bara ta det lugnt

Igår lagade jag ock Alexander lax till middag, det blev faktiskt väldigt gott (även utan grönsaker)! Sitter just nu här med det senaste numret av veckorevyn, minttabletter och Marabou - frukt och mandel. Senare hade jag tänkt titta på det nya programmet stjärnor på is och se om det är värt att titta på!


Sommar sol och häftig pool

Ska snart åka hem till Alexander och laga mat, jag tror det blir lax. Hur ska det gå? Slutar antagligen med att jag sitter på köksbänken och ser söt ut medans han lagar maten. Vad händer i helgen?


Höstbiler i parken

Kajsas parfym

Kajsa tycker om sin parfym: 'Dolce&Gabbana - The one'.


Dagens outift

Här är då dagens outfit, mina nya favoritfärger: marinblå och grå!



Sitter jus nu i loungen och väntar på att vi ska få gå och äta, sen väntar bara matte lekton och sen slutar vi! Har nyss haft spanska. Vi hade restaurang med låtsasgäster och låtsaskypare :D

Skogen med snorsniglar

Hjälp vad det regnar och jag nös just över hela mitt tangentbord, mysigt Kajsa! Har varit i skogen idag med klassen. Vi hade biologi lektion och skulle undersöka olika områden av skogen (äng, tallskog, lövskog ...). Jag undersökte ängen eller rättare sagt jag stod en bit därifrån och pekade vart Louise skulle fota. Hur skjutton ska vi få ihop en Power-Point presentation av det där. Tror våran biologi lärare att vi är intresserade på något sätt?

Ikväll händer absolut ingenting, måste vara hemma med min lillebror så att han inte känner sig ensam...typ. Vad ska ni göra?

RSS 2.0