Fredag - en helt vanlig sådan

Idag var jag på stan och inhandlade en kalender, ja jag är ju lite förebliven.
Ikväll ska jag hem till Elsa och mysa i hennes lusthus med massa folk.
Vi ses där!








Torsdag - Shopping

Idag har jag varit på stan och inhandlat grejer som är absolut nödvändiga. Bland annat dom här ytterst coola gummistövel-liknande-skorna. Det är små ugglor på dom!! :D


Onsdag - bored

Jag är verkligen uttråkad. Jag har inte gjort någonting idag, jag har inte ens varit utomhus. Solen är framme nu men jag låtsas att jag inte har märkt det för då måste jag ju gå ut. Jag har i desperation försökt fixa mig en ny header med bilder men fattar fortfarande inte hur programet fungerar. Jag blir bara så frustrerad.

Jag sitter och tittar på gamla musikvideos på YouTube. Min absoluta favoritlåt när jag var liten. Aqua - Doctor Jones
Att jag fortfarande kan texten är ganska pinsamt även om den inte är speciellt avancerad.


Onsdag - vem utnyttjar sommarlovet?

Jag utnyttjar då inte sommarlovet, idag händer verkligen ingenting. Efter att ha vaknat klockan 06.30 på morgonen och legat kvar i sängen till 10.30 i hopp om att somna om så gick jag tillslut upp och satte mig vid tv. Vad tittade jag på? Jo jag tittade ju såklart på Nickelodeon - en kanal som jag borde ha slutat titta på för längesen. Men vad väljer man: Tv-shop eller Nickelodeon?

Jag hade tänkt köpa nya Easy Step, om den hade funnits d.v.s.

.

Tisdag - ikväll

Idag har jag hängt med Ida och hjälpte henne lite med hennes blogg när
 hon upptäckte att den var väldigt ful när man såg den på min dator.
Ikväll blir det temys hemma hos Elsa med ett par stycken. Jag är sugen på te.








Någon som vill packa?

  • 1 par jeans - det kommer antagligen att vara varmt mestadels av resan.
  • 2 par shorts
  • Linnen och t-shirtar
  • 2 koftor/tröjor - att ha över när det blir kallare
  • 1 par flip flops - jag hoppas att ni bara använder dom på stranden.
  • 1 par sandaler
  • 1 par solglasögon

Den här packningslistan var mest för min skull eftersom att jag vanligtsvis glömmer det mesta. Jag har bara tagit med de nödvändigaste grejerna fast om jag känner mig rätt tar jag med mig liite mer. Men man skulle kunna klara sig på det här beroende på hur många linnen och t-shirtar man packar ner.

Det brukar alltid bli så att man tar med sig för mycket så lägg upp allt ni vill ta med er på sängen och ta sen bort hälften av det, det är lagom packning. Men som sagt så brukar detta inte fungera så bra för mig. Men jag säger lycka till till er andra som måste packa men kom ihåg att det är alltid mycket roligare att packa ner än att packa upp!


Måndag - ja, jag är hemma

Nu är jag tillbaka efter en mysig vecka hemma hoa Alexpalex. Vi har faktiskt inte gjort så mycket eftersom att vädret inte varit det bästa men det har blivit en del tv tittande och så får jag ju inte glömma att vi har blivit fotograferade också. Jag tyckte det var kul medans Alex tyckte att det var mindre kul. På midsommarafton åkte vi ut i skogen för att hugga ner björk till en midsommarstång. Eller Alex högg och jag bidrog inte med något alls. Senare kom massa folk som jag skulle vara trevlig mot så nu orkar jag inte vara trevlig längre. Punkt slut.

Tisdag - hemma bra men borta bäst

Åkte hem till Alex i Löa igår, skulle egentligen åkt  på torsdag för att vara här över midsommar men nu stannar jag här i en vecka istället. Kommer förmodligen inte att skriva någon blogg så nu har jag ett skäl till att slippa och ni kan ju känna er lyckliga och tycka lite synd om Alex som ska dras med mig i en vecka HAHAHA! Jag tycker (inte) synd om honom.

Ha en bra midsommar!

Söndag - hej hopp i galopp

Vad har jag lyckats åstakomma idag? Jo jag har solat i 5 minuter innan solen gick i moln och jag kände hur mina ben började domna bort av kyla, jag har lyssnat på musik, jag har stirrat på dataskärmen och jag har ätit en banan. Jag känner mig fulländad, verkligen! Vilken toppendag, jag jublar av glädje.

Lördag - soft

Poolparty igår hemma hos Johanna Edoff. Det slutade med att jag åkte hem på cykel endast iklädd bikini, skinnjacka och en sjal virad runt höften (som hade en tendens att glida upp/ner) och en klagande Alex cyklande bredvid mig. Resten av kvällen satt jag och blåste Alex skor med hårtork och han spelade gitarr. Det var ganska trevligt faktiskt.

Ikväll kanske det blir till att titta på fotboll Sverige-Spanien hemma hos Ida men har inte bestämt mig än, allting i sista stunden.

Torsdag - sommarlov

Det märks inte att det är sommarlov det känns bara grått och trist. Ikväll blir det till att knarka godis och titta på någon gammal film på tv.


Onsdag - skolavslutning

Balen igår var verkligen rolig. Det började med mingel och middag sen utsågs balens kung och drottning, Calle och Sofi. De fick sen dansa vals, eller åtminstonde försöka sen började den "riktiga" dansen vilket innebär att man står och juckar mot varandra ungefär. Tur att lärarna hade gått säger jag bara.

Snart ska jag iväg till kyrkan på skolavslutning sen blir det klassfika hemma hos Ida och ikväll är det BBQ hemma hos Louise för alla som vill, eller i alla fall dom som går ut EBS :)

Måndag - klasskamp

Ja, vilka vann? Fast enligt 9C så fuskade vi ju hela tiden (dåliga förlorare?). Ikväll ska jag iväg till Thoren Business School's informationsträff. Jag hoppas att lärarna och lokalerna presenteras ordentligt den här gången!

Ny bloggdesign som ni kanske märkt, dock ganska så lik den gamla men jag ville få bort den svarta bakgrunden så nu har jag grå bakgrund istället. Vad sommrig jag är.

Söndag - ihoptryckt

Nej jag har inte skrivit på länge och det är ju för att jag aldrig har tid (= jag är så populär så att alla vill vara med mig hela tiden).

Sammanfattning:

Tisdag: klassresa Göteborg
Onsdag: klassresa Göteborg
Torsdag: lediga, sov hos Alex
Fredag: lediga, sov hos Alex
Lördag: BBQ hos Elsa, häng med Louise, Ida och Alex, sov hos Alex
Söndag: Bilkurs, sova hos Ida

Alex sammanfattning ser ut såhär:

Vi hyrde 3 filmer, drog till ICA  köpte 2st fanta men du kunde inte bestämma dig som vanligt. Vi köpte glass och gick hem till mig, vi kom hem och såg att vi inte hade fåt 2st av filmerna och jag vågade inte fråga efter extra chips då han hade glömt dem. Sen tittade vi på Dum och dummare 1 då de drack slashpuppies och lekte "Du'e" osv.


I morgon är det klasskampen, vi kommer förlora. Ja jag har en toppeninställning till det mesta.


Onsdag - Göteborg

Ville bara säga att nu blir det ingen blogg på två dagar eftersom att jag åker till Göteborg på klassresa. Vad ni kommer sakna min blogg, jag känner det verkligen! Kommer tillbaka på onsdag kväll, ha det bra kexchoklad!

Måndag - basgarderob!?

I helgen läste jag lite i Ebba von Sydow's bok "Ebbas stil" och kom fram till kapitlet "basgarderoben" - ett kapitel som man bara vill bläddra förbi eftersom att man inte vill skämmas över att man inte har någon som helst basgarderob. Eller man tror det men när man tittar på listan så ..

Det här är vad som bör finnas, enligt Ebba då. Enligt mig kan man plocka bort lite saker.

KLÄDER:

2 perfekt sittande jeans, ett par med ljusare slitning och ett par mörka näst intill otvättade.
1 kashmirtröja, enfärgad i en neutral färg och av riktigt bra kvalitet.
1 par svarta byxor med stretch och lätt bootcut (när benen är lite utsvända från knät)
1 ett par mörka eller (helst) svarta shorts
1 vit bomullsskjorta
1 en enfärgad kavaj eller kavajjacka i kortare modell
1 svart kofta, gärna i kashmir, mjuk ull eller en sidenblandning
1 enfärgad, mjuk kofta i grått, rosa eller annan färg du gillar
1 jeanskjol du gillar, valfri modell (men inte för kort).
2 två svarta toppar
2 vita toppar
3 vita linnen varav ett slätt och ett ribbat
2 svarta linnen, helst ett slätt och ett ribbat
1 trenchcoat med klassiskt snitt.
1 snygg vinterkappa i en mörk färg.
1 LDB (little black dress).
1 wrapklänning, enfärgad mönstrad eller svart.

SKOR:

1 partysandaletter i metallic (guld, silver eller brons).
1 svarta och/eller chokladbruna boots.
1 platta, enkla ballerinaskor, gärna svarta.
1 svarta partyskor med klack och täckt tå.
1 gummistövlar.
2 gymnastikskor, ett par till innomhus och ett par till utomhus.

ACCESSOARER:

1 mellanstor svart, röd, grön eller brun vardagshandväska i mjukt skinn.
1 mörka stora solglasögon.
1 skinnhandskar.
1 pashminasjal, gärna svart.
1 weekendbag.
1 partyhandväska.
1 kuvertväska i guld eller silver.


Någon som hade allt?

Söndag - wait

Renovering av blogg pågår!

RSS 2.0